U nastavku ove intrigantne kriminalističke serije uporna i snalažljiva detektivka Lilly Rush i dalje neumorno radi na zaboravljenim slučajevima te ponovno otvara neaktivna, neriješena ubojstva koja su se dogodila davno prije

Doma TV na male ekrane svojim gledateljima donosi drugu sezonu kriminalističke hit serije 'Zaboravljeni slučaj'.

Tvrdoglava i snalažljiva detektika Lilly Rush i u drugoj sezoni otvara slučajeve neriješenih ubojstava koja su se zbila godinama ranije. U svojoj karijeri detektivka se proslavila koristeći svoje instinktivno razumijevanje kriminalnog uma kako bi riješila aktualne slučajeve ubojstava, ali sada nailazi na nove izazove. Njezin se posao sastoji od ispitivanja svjedoka starih slučajeva čiji su se životi i okolnosti koje ga čine od tada jako promijenili.

U isto vrijeme, spremna je na neke posljedice: najviše na mogućnosti otvaranja starih rana i opasnosti da osumnjičeni počine nove zločine, ali u svom novom zaduženju prije svega vidi prekretnicu karijere, kao i brigu da nijedna žrtva ne bude zaboravljena. Rush katkad traži savjet svog mentora, poručnika Johna Stillmana. Drugi član tima jest detektiv Nick Vera, stručnjak za izvlačenje priznanja. Rush vidi svoj novi zadatak kao prekretnicu u karijeri te će se pobrinuti da nijedna žrtva ne bude zaboravljena.

U prvom tjednu emitiranja druge sezone vidjet ćemo kako istražiteljski tim otvara slučaj teškog ubojstva Toma i Delle Lincoln, para koji je vodio uspješan restoran i 17-godišnjeg zaposlenika restorana Dereka Jacksona. Dolaze do glavnog osumnjičenika, ali on ima dobar alibi.

Detektivi ponovno otvaraju I slučaj iz daleke 1943., zagonetne smrti 22-godišnje Alice Miller, tvorničke radnice čija se smrt do sada vodila kao nesretan slučaj. Također, istražiteljski tim ponovno otvara slučaj tinejdžerskog ubojstva iz 1979., u kojem otkrivaju kako je nesretna žrtva zapravo transrodna osoba.

Tim ponovno otvara i slučaj teškog ubojstva iz 1968., kada je ubijen Hank Dempsey koji je pokušao pobjeći iz zatvora. Međutim, prilikom istrage tim otkriva neke novosti.

Isto tako, zajedno s timom istražitelja Lily Rush ponovno otvara 13 godina star slučaj dvoje imigranata iz Kambodže, brutalno ubijenih u svom domu. Iako je prvobitna istraga zaključila da je par ubijen pri pokušaju pljačke, novi dokazi otkrivaju da su žrtve prikrivale svoj pravi identitet kako bi izbjegle deportaciju. U pokušaju hvatanja ubojice, detektivka Rush mora sastaviti dijelove mozaika i utvrditi identitet nesretnog para…

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju