Doma TV donosi drugu sezonu kriminalističke serije koja je proglašena najboljom novom kabelskom serijom 2012. godine.

Detektivi u Odjelu za teške zločine navikavaju se na novu kapetanicu koja je odlučna poboljšati efikasnost svojega tima, a u novoj sezoni svi će se suočiti s osobnim i profesionalnim izazovima dok rade na rješavanju novih, još zahtjevnijih zločina.


Serija 'Teški zločni' istražuje načine na koje policija i tužiteljstvo surađuju i grade čvrsti slučaj koji će dovesti do osumnjičenikova priznanja, nagodbe ili osude. Detektivi u Odjelu za teške zločine polako se prilagođavaju novoj šefici, kapetanici Sharon Raydor (Mary McDonnell). Za razliku od prijašnjeg šefa, Raydor je odlučna voditi Odjel timskim pristupom te dijeliti zasluge sa svojim suradnicima. Međutim, Raydorin najteži zadatak bio je steći potpuno povjerenje svojih detektiva, koji uključuju poručnika Provenzu (G.W. Bailey), veterana Odjela koji teško prihvaća naredbe od nekoga koga smatra manje upućenim od sebe.

Tim također čine poručnik Andy Flynn (Tony Denison) koji je strastven prema svojem poslu, ali katkad ga omete prijateljstvo s Provenzom, poručnik Mike Tao (Michael Paul Chan), prava osoba za tehnologiju koja svojom stručnošću rješava zločine, detektiv Julio Sanchez (Raymond Cruz), dobro upućen u sukobe bandi u Los Angelesu i dobar u zastrašivanju osumnjičenika, tek pridošla detektivka Amy Sykes (Kearran Giovanni), vojna veteranka koja je nekoć radila na tajnim zadacima, mrtvozornik dr. Morales (Jonathan Del Arco) koji sarkazmom podiže raspoloženje u prostoriji za obdukcije, i zapovjednik Russell Taylor (Robert Gossett) koji pomaže odjelu s mnogim slučajevima, često se obraća novinarima i pokazao se kao veliki saveznik u zatvaranju slučajeva. Također je ondje i Buzz Watson (Phillip P. Keene), tehničar u sobi s elektronikom i snimatelj sve dokumentacije s mjesta zločina za Odjel za teške zločine.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju