Smještena u ozračju sumornih, neonskih ulica Las Vegasa, ova dugovječna uspješnica prati elitnu ekipu forenzičnih istražitelja, kojima je na čelu detektiv Gil Grissom.

1. sezona, epizoda 12 - 29. srpnja

Frank Damon optužen je za palež kuće i ubojstvo svoje žene i djeteta. Slijedi mu suđenje za ozbiljne zločine koji ga terete, a on jedini spas vidi u Grissomu nadajući se da bi mu mogao pomoći da dokaže svoju nedužnost. Međutim, svi dokazi upućuju da je Frank kriv pa će Grisomu biti teško dokazati suprotno. U međuvremenu, Catherine i Nick istražuju hladnokrvno ubojstvo tinejdžera metkom u glavu. Dokazi pronađeni na podu automobila žrtve, detektive vode u svijet ilegalne kocke.

1. sezona, epizoda 13 - 30. srpnja

Od eksplozije bombe u uredu jedna osoba pogine, a mnoge su ranjene. Osumnjičen je djelatnik osiguranja koji je znao kako sastaviti takvu smrtonosnu napravu, a mjesto krvoprolića napustio je nekoliko minuta prije eksplozije.Nick pomaže prostitutki u nevolji i ponudi joj prijevoz kući. Ona ga poziva u stan, a on, nakon prvotnog odbijanja, poziv naposljetku prihvaća. Iduće jutro pronađu je mrtvu, a prvi na listi osumnjičenih postaje upravo on. Preuzimanjem slučaja, Ecklie pogoršava ionako tešku situaciju za Nicka.

1. sezona, epizoda 14 - 31. srpnja

Igrajući se sa psom u pustinji, jedan čovjek i njegov sin pronalaze kost, za koju pretpostavljaju da je životinjskog podrijetla. Međutim, kada se ispostavi da je ipak riječ o ljudskoj kosti, Grissom i Catherine moraju pretražiti milje i milje nepristupačnoga pustinjskog teritorija kako bi pronašli ostatak kostura. Istovremeno, Warrick i Sara prate trag muškog stripera sve do svadbene zabave, koja se, izgleda, omakla kontroli.

1. sezona, epizoda 15 - 1. kolovoza

Na raskošnoj zabavi organiziranoj u kući odsutne Portije Richmond prikupljaju se dobrotvorni prilozi, a konačna svota darovanog novca iznosi čak 1,6 milijuna dolara. Međutim, slavljeničko raspoloženje prekida tijelo mrtve žene u bazenu. Istovremeno, Warrick istražuje profesionalno ubojstvo u staklenom liftu luksuznog hotela.

1. sezona, epizoda 16 - 2. kolovoza

Nepoznata žena brutalno je napadnuta i silovana te je zatim ostavljena da umre pokraj ceste. S dva metka u mozgu, trenutno je u dubokoj komi. Catherine i Warrick rade na slučaju čovjeka kojega je ubio njegov susjed. Tvrdnje optuženoga i supruge pokojnika su kontradiktorne.

Kriminalističku seriju "CSI" pratite od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju