Smještena u ozračju sumornih, neonskih ulica Las Vegasa, ova dugovječna uspješnica prati elitnu ekipu forenzičnih istražitelja, kojima je na čelu detektiv Gil Grissom.

2. epizoda - 15. srpnja

U hotelskoj igraonici na sreću Ted Sallanger osvojio je bogatstvo na automatu, a potom otjerao svoju djevojku Jamie iz hotela. No nedugo zatim njegovo tijelo pronađeno je na pločniku ispred hotela “Monaco”. CSI tim, na čelu s Grimmsonom i pridošlicom Sarom Sidle, na krovu hotela nastoji utvrditi okolnosti pod kojima je nesretnik stradao. Oni pronalaze ostatke stakla u žrtvinoj ruci i pozivaju Jamie na informativni razgovor. Ona priznaje da je Teda posjekla staklom razbijene boce šampanjca, ali ne zna ništa o događajima koji su uslijedili nakon Tedovog ranjavanja jer je napustila hotel kada je on još bio živ.

3. epizoda - 16. srpnja

Očajnički poziv upomoć i jecaji Laure Garas otkrivaju nam da je živa zakopana. Njezin suprug Jack mora platiti otmičarima dva milijuna dolara u naredna tri sata ili će Laura u protivnom umrijeti. Vrijeme nije saveznik CSI tima, no Grisssom, Nick, Sara i Brass užurbano pokreću istragu kako bi spriječili najgore. Na mjestu otmice Sara pronalazi tragove borbe i maramicu natopljenu tekućim anestetikom, dok otmičareva poruka Jacku u podlozi skriva zvukove koji vješte istražitelje navode na zaključak da se Laura nalazi u pustinji nedaleko strujnih vodova.

4. epizoda - 17. srpnja

Grissom i Catherine istražuju slučaj ubijene žene, čija je odsječena noga pronađena u jezeru. Osumnjičeni za njeno ubojstvo su suprug i ljubavnik. Kada sazna za aferu svoje supruge, muž gubi kontrolu i krvavo ubojstvo njegove žene dobiva epilog. U međuvremenu, Sara i Nick pokušavaju otkriti pojedinosti smrti dječaka koji je stradao pri pridruživanju bratstvu čiji je član žarko želio postati.

5. epizoda - 18. srpnja

Grissom i Warrick preuzimaju slučaj dječaka nađenog u pustinji bez odjeće i vidljivog uzroka smrti. Vođa CSI ekipe zaključi da je dječak bježao i za to vrijeme preminuo zbog pretrpljenog straha. Već osušeno tijelo odvozi se u mrtvačnicu na detaljnije ispitivanje. U međuvremenu, Sara istražuje smrt žene pronađene na smetlištu. Nesretnica je balzamirana, a Sara je u laboratoriju identificira pomoću otisaka i saznaje da je nedavno bila sahranjena.Catherine i Nick istražuju smrt domara u školi, koji je ubijen tupim udarcem u glavu. Osumnjičena je Kit Armstrong, utemeljiteljica škole, koja tvrdi da ju je pokojnik napao, a ona je u obrani dohvatila najbliži predmet i njime ga udarila.

6. epizoda - 19. srpnja

U temeljima kuće pronađen je kostur. Grissom i Nick utvrđuju da je kostur pripadao ženi, koja je vjerojatno poznavala ubojicu. Istovremeno, Sara i Warrick preuzimaju slučaj u kojem je smrtno stradao osumnjičeni dok je bježao s mjesta vatrenog obračuna. Policajac koji ga je slijedio tvrdi da je bjegunac pucao u sebe i da on, iako je izvadio pištolj iz futrole, nije potegao okidač. Grissom odbija dati Catherine slučaj silovanja egzotične plesačice u koji je upetljan njen bivši suprug. Ona želi započeti preliminarnu istragu, što joj Grissom dopušta, ali joj ujedno govori da nakon početne istrage slučaj proslijedi nekome drugome.
 

Kriminalističku seriju "CSI" pratite u petak u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju