Izbjegavali su metke, hvatali ubojice i u tom njihovu neobičnom partnerstvu riješili bezbroj slučajeva ubojstva, a u novim nastavcima gledatelje očekuju još mističniji slučajevi i intrigantniji zapleti.

7. sezona, epizoda 7 - 8 - 29. srpnja 

Nakon što Castle i Beckettica doznaju da je žrtva ubojstva možda otrovana u odmorištu u stilu divljeg zapada, posjetit će to odmorište i pretvarati se da su mladenci da bi otkrili istinu.

Nakon što putnike u podzemnoj željeznici, uključujući i detektiva Esposita, kao taoce otme nepoznati naoružani čovjek, Castle, Beckettica i tim moraju otkriti napadačeve motive prije nego što bude prekasno.

7. sezona, epizoda 9 - 10 - 30. srpnja

Nakon ubojstva Castleova omiljenoga glumca akcijskih filmova iz 80-ih, Castle i Beckettica istražit će tajnu prošlost žrtve i loviti njegova ubojicu uz pomoć tima ostarjelih junaka akcijskih filmova. U gostujućim ulogama pojavljuju se Krista Allen i Ted McGinley.

Nakon što je liječnik hitne službe upucan i ubijen na ulici, Castle i Beckettica ubrzo otkrivaju da je žrtva bila liječnik mafijaške obitelji koju predvodi Castleov stari obiteljski prijatelj. Također, uoči Božića, Esposito i Lanie dolaze do odlučujućeg trenutka u svojoj vezi.

7. sezona, epizoda 11 - 12 - 31. srpnja

Nakon što mu je zabranjeno raditi s Kate Beckett i 12. policijskom postajom, Castle pribavlja dozvolu privatnog istražitelja te se nenajavljen pojavljuje na Beckettičinu mjestu zločina u namjeri da istražuje s njom u ulozi njezina savjetnika, ali situacija se ne odvija po planu.

Nakon ubojstva mlade zvijezde španjolskih sapunica, Beckettica i tim upuštaju se u istragu koja je raskošna i prožeta intrigama poput bilo koje sapunice. U međuvremenu Castleove usluge privatnog istražitelja zatražila je privlačna zvijezda serije koja želi istragu slučaja iz drugog kuta.

7. sezona, epizoda 13 - 14 - 1. kolovoza

Castlea je angažirala klijentica koju zanima vara li je suprug, ali dolazi do nevjerojatnog preokreta nakon što Castle postane svjedokom klijentičina ubojstva, a počinitelj je njezin suprug. Međutim, bez dokaza o ubojstvu, Castle i Beckettica moraju provesti istragu i otkriti istinu.

Nakon što tragovi u slučaju ubojstva ukazuju na Castleova i Beckettičina vječnog neprijatelja dr. Kelly Nieman (Annie Wersching u gostujućoj ulozi), Castle je pozvan kao savjetnik na slučaju. Međutim, nakon dubljeg razvoja istrage, tim će otkriti da je slučaj povezan sa zloglasnim serijskim ubojicom Jerryjem Tysonom (Michael Mosley u gostujućoj ulozi).

7. sezona, epizoda 15 - 16 - 2. kolovoza

U drugom dijelu ovog dvodijelnog nastavka serije Castle, situacija se zahuktava dok 12. policijska postaja odmjerava snage sa serijskim ubojicom Jerryjem Tysonom (Trostrukim Ubojicom) i dr. Kelly Nieman. Vrijeme istječe, a Castle i tim moraju riješiti slučaj prije nego što ubojice ubiju sljedeću žrtvu.

Nakon misterioznog ubojstva astronauta na obuci uoči leta na Mars u komori za simulaciju, Castle i Beckettica odjenut će svemirska odijela i provesti istragu. Međutim, nakon što otkriju da nitko unutar zatvorenog simulatora nije mogao počiniti ubojstvo te da nitko izvana nije mogao ući, dolazi do nevjerojatnog obrata u slučaju.

7. sezona, epizoda 17 - 18 - 3. kolovoza

Nakon tajanstvena ubojstva čovjeka u parku, Castle i Beckettica udružuju se s utjecajnom detektivkom natjecateljskog duha iz Hong Konga koja posjeduje informacije o žrtvi. Međutim, nakon detaljne istrage, Beckettica shvaća da ni detektivka iz Hong Konga ni žrtva nisu osobe za koje se izdaju.

Detektiv Kevin Ryan radio je u osiguranju karizmatičnog kongresmena na dobrotvornoj priredbi kada su iznenada počeli pljuštati meci. U želji da uhiti ubojicu, Ryan uz pomoć Castlea i Beckettice mora istražiti što je sve prethodilo pucnjavi.

Seriju 'Castle' pratite od ponedjeljka do subote u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju