Druga sezona kriminalističke uspješnice s Danom Delany u glavnoj ulozi.

Nekoliko godina nakon što se razvela i izgubila skrbništvo nad djetetom, a potom i karijeru, dr. Megan Hunt ponovno se pronašla, i to kao patologinja, što savršeno odgovara njezinoj znatiželji i potrebi za zadovoljavanjem pravde. U otkrivanju istine pomaže joj tim jednako sposobnih stručnjaka. Dr. Kate Murphey (Jeri Ryan) Meganina je šefica, a partner joj je bivši policajac i medicinski istražitelj bez dlake na jeziku, Peter Dunlop (Nic Bishop).

S njima još usko surađuju i simpatični dr. Ethan Gross (Geoffrey Arend), zamjenik glavnog medicinskog vještaka koji se voli dokazivati dr. Curtis Brumfield (Windell Middlebrooks), detektiv stare škole Bud Morris (John Carroll Lynch) te njegova partnerica, ambiciozna i bistra detektivka Samantha Baker (Sonja Sohn).

U drugoj sezoni kriminalističke serije 'Tijelo je dokaz', dr. Megan Hunt (Dana Delany) i njezini suradnici bavit će se novim slučajevima koje će uspješno rješavati zahvaljujući odličnom timskom radu. Megan će iznenaditi i novosti u ljubavnom životu, koji će napokon procvjetati nakon dugo vremena.

Zajedničkim snagama nastojat će riješiti najzagonetnije zločine s kojima su se dosad susreli, što svakako uključuje i slučaj u kojem će se naizgled mrtav muškarac ustati i odšetati s Ethanova stola za obdukciju.

Tim će se baviti i ubojstvom mlade žene čije se tijelo pojavi umjesto trupla na vježbama na medicinskom fakultetu, a poseban će im izazov biti pronalazak lijeka za virus koji hara gradom i od kojega broj smrtnih slučajeva ubrzano raste, ali i osobe koja je odgovorna za njegovo širenje. Za to vrijeme, Megan će se povezati sa starim znancem i napokon dočekati sreću u ljubavnom životu, a detektivka Baker morat će se suočiti s prošlošću koja je proganja.

 

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Tijelo je dokaz' pratite na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju