Tijelo je dokaz, 2. sezona

Tijelo je dokaz, 2. sezona - 3
,
Tijelo je dokaz, 2. sezona - 3
hr_HR

PON - PET 23.25

(Body of Proof), SAD, 2011., kriminalistička serija
2. sezona, 16 epizoda

Tvorac serije: Christopher Murphey

Glume:
Dana Delany - dr. Megan Hunt
Jeri Ryan - dr. Kate Murphey
Geoffrey Arend - dr. Ethan Gross
Windell D. Middlebrooks - dr. Curtis Brumfield
John Carroll Lynch - detektiv Bud Morris

Doma TV donosi drugu sezonu kriminalističke serije 'Tijelo je dokaz', u kojoj će se dr. Megan Hunt (Dana Delany) i njezini suradnici baviti novim slučajevima koje će uspješno rješavati zahvaljujući odličnom timskom radu.Megan će iznenaditi i novosti u ljubavnom životu, koji će napokon procvjetati nakon dugo vremena.

 

O GLUMCIMA:
DANA DELANY
dr. Megan Hunt

Dana Delany diplomirala je na Wesleyan Universityju, zatim je napustila rodni Stamford u Connecticutu i otišla u New York brusiti vještine u dnevnome televizijskom programu i kazalištu. Glumila je na Broadwayu, a zatim se preselila u Los Angeles. Ostavila je traga kao vojna medicinska sestra Colleen McMurphy u hvaljenoj seriji 'Kineska plaža', za koju je dobila dvije nagrade Emmy.

JERI RYAN
dr. Kate Murphey

Jeri Ryan počela je glumačku karijeru gostujućim ulogama u hit-televizijskim serijama kao što su 'Melrose Place', 'Matlock', 'The Sentinel' te stalnom ulogom u seriji 'Dark Skies'. Proslavila se kad je dobila ulogu borga Sedma od Devet, oslobođenog od kolektiva u znanstvenofantastičnoj seriji 'Zvjezdane staze: Voyager'.

GEOFFREY AREND
dr. Elliot Gross

Geoffrey Arend rođen je i odrastao u New Yorku, a glumiti je počeo u veoma mladoj dobi. Diplomirao je na njujorškoj LaGuardia High School of Music and Art & the Performing Arts 1996., a zatim studirao kazalište i glumu na Carnegie Mellonu, Tisch School of the Arts na NYU-u i prestižnoj Royal Academy of Dramatic Art (RADA) u Londonu.

WINDELL D. MIDDLEBROOKS
dr. Curtis Brumfield

'Tijelo je dokaz' predstavlja prvu redovitu ulogu Windella Middlebrooksa u nekoj seriji, ali on je već jedno od najprepoznatljivijih lica na televiziji gdje portretira genijalnog i voljenog dostavljača piva Miller High Life u njihovim reklamama.

JOHN CARROLL LYNCH
detektiv Bud Morris

John Carroll Lynch rođen je u Boulderu u Coloradu, a prvih je osam godina profesionalne karijere proveo kao član glumačke družine kazališta Guthrie iz Minneapolisa s ulogama u više od 30 produkcija.

 

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Tijelo je dokaz' pratite u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi