Tijelo je dokaz, 2. sezona

Tijelo je dokaz 2.sezona exposed
,
hr_HR

PON - NED 01.00

(Body of Proof), SAD, 2011., kriminalistička serija
2. sezona, 16 epizoda

Tvorac serije: Christopher Murphey

Glume:
Dana Delany - dr. Megan Hunt
Jeri Ryan - dr. Kate Murphey
Geoffrey Arend - dr. Ethan Gross
Windell D. Middlebrooks - dr. Curtis Brumfield
John Carroll Lynch - detektiv Bud Morris

Doma TV donosi drugu sezonu kriminalističke serije 'Tijelo je dokaz', u kojoj će se dr. Megan Hunt (Dana Delany) i njezini suradnici baviti novim slučajevima koje će uspješno rješavati zahvaljujući odličnom timskom radu.Megan će iznenaditi i novosti u ljubavnom životu, koji će napokon procvjetati nakon dugo vremena.

 

U prvoj sezoni serije 'Tijelo je dokaz' kritičari su nahvalili Danu Delany i ostale članove talentirane glumačke postave, kao i napeti scenarij, a serija je u SAD-u završila sezonu kao najgledanija nova serija, ali i kao ABC-jeva najgledanija serija u razdoblju od deset godina!

 

Genijalna i ambiciozna neurokirurginja dr. Megan Hunt (Dana Delany) imala je sve što je htjela – savršenu obitelj i zavidnu karijeru kao prva žena na čelu neurokirurgije u uglednoj sveučilišnoj bolnici u Philadelphiji. Stoga joj se cijeli život preokrenuo kad je suprug zatražio rastavu, a ona izgubila skrbništvo nad sedmogodišnjom kćeri. Kao da to nije bilo dovoljno, doživjela je i prometnu nesreću zbog čijih je posljedica izgubila i uspješnu karijeru.Nekoliko godina kasnije, dr. Hunt ponovno se pronašla, i to kao patologinja, što savršeno odgovara njezinoj znatiželji i potrebi za zadovoljavanje pravde.

 

U drugoj sezoni serije, Megan i ostatak tima bavit će se novim slučajevima. Zajedničkim snagama nastojat će riješiti najzagonetnije zločine s kojima su se dosad susreli, što svakako uključuje i slučaj u kojem će se naizgled mrtav muškarac ustati i odšetati s Ethanova stola za obdukciju. Tim će se baviti i ubojstvom mlade žene čije se tijelo pojavi umjesto trupla na vježbama na medicinskom fakultetu, a poseban će im izazov biti pronalazak lijeka za virus koji hara gradom i od kojega broj smrtnih slučajeva ubrzano raste, ali i osobe koja je odgovorna za njegovo širenje. Za to vrijeme, Megan će se povezati sa starim znancem i napokon dočekati sreću u ljubavnom životu, a detektivka Baker morat će se suočiti s prošlošću koja je proganja.

 

Drugu sezonu uzbudljive kriminalističke serije 'Tijelo je dokaz' ne propustite pogledati  od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u. Više o sezoni pročitajte ovdje.

 Tagovi