Doma TV donosi četvrtu sezonu američke kriminalističke uspješnice 'Osumnjičeni', koja prati ekipu boraca protiv kriminala.

'Osumnjičeni' je kriminalistički triler o bivšem CIA-inu agentu i misterioznom milijarderu koji sprječavaju nasilne zločine uz pomoć sveznajućeg 'Stroja' koji može predvidjeti događaje i identificirati OIB osoba koje su upletene u iste događaje.

Iako su u proteklim sezonama uspješno zaustavili mnogobrojne zločine zahvaljujući umjetnoj inteligenciji Stroja, John Reese (Jim Caviezel) i Harold Finch (Michael Emerson) nisu uspjeli zaustaviti zloćudnu umjetnu inteligenciju poznatu kao 'Samaritanac' koju je izradio Greer (John Nolan), direktor privatne tehnološke kompanije Decima. Samaritancu su na raspolaganju svi podaci u vlasništvu američke vlade, pa ih koristi kako bi pronašao Fincha i Reesea, kao i bivšu vladinu ubojicu Sammen Shaw (Sarah Shahi) i hakericu poznatu pod nadimkom Root (Amy Acker).

Tim je prisiljen pritajiti se kako ih Samaritanac ili Decima ne bi opazili, a iza sebe ostavljaju njujorškog detektiva Lionela Fuscaa (Kevin Chapman), jedinog člana tima koji ne zna za postojanje Stroja. Članovi ekipe sada moraju pronaći način da pritajeno nastave štititi obične ljude od opasnosti koje im prijete.

U četvrtoj sezoni, ekipa će dobiti nove, lažne identitete koje će im kreirati Root, no neće svima biti jednako jednostavno ignorirati brojeve koje im prikazuje Stroj, što će ugroziti njihovu sigurnost i dovesti ih u opasnost kojom Samaritanac vreba na njih.

Četvrtu sezonu uspješne serije 'Osumnjičeni' pratite od 28. travnja na Domi TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju