Doma TV na male donosi petu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Teški zločini'.

U središtu priče serije 'Teški zločini' je elitna detektivska jedinica iz Los Angelesa zadužena za istraživanje osjetljivih zločina ili onih koji su u središtu zanimanja javnosti.

Kapetanica Sharon Raydor na čelu je specijalne jedinice 'Teški zločini', a u njezinoj istražiteljskoj ekipi nalaze se poručnik Provenza, starosjedilac ekipe, poručnik Andy Flynn koji strastveno voli svoj posao i odnedavna i kapetanicu Raydor, poručnik Mike Tao kojem se obraćaju kad god je tehnologija u pitanju i koji uživa u tome da svojom stručnošću rješava slučajeve, detektiv Julio Sanchez koji sve zna o bandama Los Angelesa i kojega se osumnjičeni često boje, detektivka Amy Sykes, bivša policajka na tajnim zadacima i vojna veteranka, patolog dr. Morales čiji crni humor često podiže raspoloženje u sali za obdukcije, tehnički stručnjak Buzz Wattson i pomoćnik šefa policije Russell Taylor.

Rusty Beck je bivši beskućnik tinejdžer kojeg je posvojila Sharon Raydor. Rastrgani često između moralno pravilnih odluka i onih koje zahtijeva zakon Raydor i njezina ekipa su suočeni s osobnim i profesionalnim dvojbama dok donose odluke i rješavaju slučajeve.

U petoj sezoni 'Teških zločina', ekipa istražuje tajanstveni nestanak tinejdžerice tijekom dobrovoljnog rada u skloništu za beskućnike. Buzz otvara dosje desetljećima starog slučaja ubojstva svoga oca i strica. Andy Flynn razmišlja o tome da proda svoju kuću. Ubojstvo detektiva u jedinici za seksualne zločine uvodi ekipu Teških zločina u svijet pornografije u kojem otkrivaju drogiranje i upitnu etiku među kolegama. Rustyjeva biološka majka Sharon Beck vraća se s iznenađujućim vijestima. Nakon terorističkog napada na pripadnika američkih vojnih snaga, FBI traži pomoć kapetanice Raydor u traženju terorista. Raydor se s ekipom pridružuje FBI-u u utrci s vremenom jer je pitanje trenutka kad će terorist ponovno napasti.

2014. godine serija 'Teški zločini' uvrštena je među 10 najboljih serija u osnovnim kabelskim paketima, treću uzastopnu godinu. Tijekom premijernog prikazivanja treće sezone u SAD-u, svaku epizodu je na televiziji i digitalnim uređajima pratilo u prosjeku 11,6 milijuna gledatelja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju