Doma TV na male ekrane donosi drugu sezonu reality serije o jednoj od napodmuklijih velikih autocesta na svijetu, Coquihalli. 'Autocesta kroz pakao' serija je o čovjeku koji se suprotstavlja majci prirodi uz visoke uloge - životi, gospodarstvo i tisuće poslova ovise o tome da autocesta ostane prohodna. Posljednja linija obrane je služba za spašavanje Jamieja Davisa, čije akcije spašavanja imamo priliku pratiti u ovoj uzbudljivoj reality seriji!

Uvjeti vožnje na Coquihalli i obližnjim autocestama kroz planine Britanske Kolumbije su među najtežima i najpromjenjivijima u Sjevernoj Americi. Za vrijeme zimskih oluja olupine velikih kamiona blokiraju autocestu, u prosjeku svakih 12 sati. Policija i službe ophodnje ovise o Jamieju Davisu kako bi cesta bila prohodna.


Služba spašavanja Jamieja Davisa ima težak posao micanja velikih olupina kako bi autocesta ostala prohodna. Na Coqu predaja nije opcija. Za Jamieja i njegovu šarenu ekipu zima je neprekinuti nalet zgužvanih kamiona, okrutnog vremena i stresnih uvjeta koji guraju svakoga preko točke izdržljivosti. Opremljeni sjajnim voznim parkom kamiona za teška spašavanja i ostalih vozila, on i njegova ekipa moraju biti spremni odazvati se za nekoliko minuta, stalno, u svim uvjetima.

U planinama koje okružuju Merritt, Princeton, Lytton i Hope u Britanskoj Kolumbiji priroda je nemilosrdna. Taj opasni krajolik dio je puta s kojim se vozači kamiona suočavaju svaki dan, a mnogi to i ne uspiju. Ovo nije posao za plahe - izazovi kompliciranih micanja olupina, stres bivanja na raspolaganju svakoga dana, pritisak održavanja cesta prohodnima, okrutno vrijeme, opaka konkurencija i traumatičnost svjedočenja tragedijama iz prve ruke - ove sezone sve će ovo uzimati danak članovima Jamiejeve ekipe.


Hoće li Brandon, Jamiejev osamnaestogodišnji posinak, zavrijediti poštovanje ostatka ekipe? Hoće li 65-godišnji Bruce uspjeti preživjeti još jednu napornu sezonu, a Kevin uspjeti pobijediti rastući strah od ceste? Hoće li autoritet Adam uspjeti izdržati rastuće zahtjeve posla i obitelji?

Seriju 'Autocesta kroz pakao' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju