Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

24. epizoda - 25. studenog

Ekipa emisije “Bez kočnica” ovoga se tjedna uputila u Francusku kako bi gledateljima predstavila najnovije pojačanje Renaulta, elegantni Megane Grandcoupe. Vožnja gradom na dva kotača – ekipa emisije “Bez kočnica” izvještava kako se sve više biciklista snalazi u užurbanom gradskom prometu i koji su njihovi najveći problemi. Gledatelji imaju priliku i doznati više o rekordima od kojih boli glava. Nevjerojatne brzine koje su postizali rekorderi na biciklima mnoge će iznenaditi.

25. epizoda - 26. studenog

Ovoga tjedna gledatelji uz emisiju “Bez kočnica” imaju priliku saznati više o automobilima budućnosti. Naime, Ford je još jedan u nizu proizvođača koji je u prodaju pustio svoj električni automobil. Gledatelji tako mogu doznati što sve može električni Focus. U rubrici “Extreme” ekipa emisije “Bez kočnica” predstavlja najveći kamion na svijetu. Bjeloruski monstrum velik je poput manje stambene zgrade, a snažan poput tri Bugattija Chirona. Legendarna Buba ima novo ruho! Nakon šest godina, popularni retro automobil je redizajniran. Bez kočnica donosi sve novosti.

26. epizoda - 27. studenog

“Bez kočnica” ovoga tjedna donosi reportažu o najvećem prokletstvu neodgovornih vozača. Alkohol svakodnevno odnosi živote na cestama. Ekipa emisije stoga istražuje kako alkohol utječe na organizam, zašto toliki vozači pijani sjedaju za volan i što učiniti protiv ove velike pošasti. Tako mladi, a tako brzi i žestoki na dva kotača. Gledatelji imaju priliku upoznati najuspješnije klince koji se bave motokrosom u Hrvatskoj, a koji su u svojim kratkim karijerama već osvojili sve što se može osvojiti! “Bez kočnica” donosi priču o ekstremnim oblicima javnoga prijevoza. Najzanimljivija, najluđa i najbrža rješenja za javni prijevoz budućnosti već su među nama i uskoro će biti spremna za upotrebu.

27. epizoda - 28. studenog

U ovotjednoj emisiji Bez kočnica gledatelji imaju priliku upoznati se s novim, prostranim češkim divom koji je ime dobio po ogromnom aljaškom medvjedu - Škoda Kodiaq. Bez kočnica po asfaltu - ovi junaci doslovno su shvatili ime naše emisije. Ekipa emisije donosi priču o hrabrim vozačima Longboarda. U rubriku 'Extreme' dolazi nam poseban gost koji je dokazao kako je letjeti moguće i u automobilu, i usput srušio svjetski rekord!
Bez kočnica istražuje zašto se sve više vozača i ljeti vozi sa zimskim gumama, zašto je to loše i opasno i jesu li cjelogodišnje gume bolje rješenje.

28. epizoda - 29. studenog

Ovoga tjedna u emisiji Bez kočnica govori se o individualnosti u svijetu automobila, odnosno tjuningu automobila. Ekipa emisije istražuje zašto je tanka linija između ljepote i snage te strašila i katastrofe.
Bez kočnica također za gledatelje istražuje zbog čega se sve više biciklista uključuje u rekreativne pustolovne utrke brdskog biciklizma. Spremni za polijetanje – ekipa emisije Bez kočnica gledateljima predstavlja fascinantan automobil koji se pretvara u avion i koji bi se mogao naći u prodaji!

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju