Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

1. sezona, epizoda 35 - 36

U ovotjednoj emisiji Bez kočnica istražuje se zašto posljednjih tjedana stradava toliko ljudi u prometu. Je li to samo slučajnost ili šokantan negativni trend? Bez kočnica donosi reportažu o brizi nakon kupnje automobile. Ekipa emisije posjetila je Opel kako bi iz prve ruke saznala što je to zapravo postprodaja. Ekipa emisije Bez kočnica donosi priču o najdužoj i najpoznatijoj trkaćoj stazi na svijetu, zelenom paklu Nürburgringa!

Ovoga tjedna 'Bez kočnica' predstavlja francusku ekstravaganciju i pravo osvježenje u poplavi SUV-a i crossovera koji nalikuju jedan na drugoga - Peugeot 3008 koji je upravo stigao u Hrvatsku.
Gas do daske. Ekipa emisije 'Bez kočnica' sjela je u ultrabrzi trkaći automobil pripremljen posebno za brze brdske utrke. Ekipa emisije isprobala je automobil koji je s pravom svrstan među deset najboljih modela i odabran je za najljepši automobil 20. stoljeća. Stigla je nova generacija automobila koji je dosad prodan u više od pet milijuna primjeraka! 'Bez kočnica' donosi test Renault Meganea s osnovnim paketom opreme.

Emisiju 'Bez kočnica' pratite nedjeljom na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju