Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

1. sezona, epizoda 48 - 19. kolovoza

Ekipa emisije 'Bez kočnica' bila je na svjetskoj prezentaciji nove zvijezde iz Hyundaija, kompaktnog i30.
Tko se boji zime još? Novinari emisije 'Bez kočnica' proveli su dan s vozačima koji zaista vole snijeg, led i vožnju po njemu.
Posebna sorta. Gledatelji u ovotjednoj emisiji imaju priliku doznati kako ispravno voziti hibridni automobil i uštedjeti dodatne litre goriva.
Kralj terena. Ekipa emisije 'Bez kočnica' isprobala je jedan od najpoznatijih i najboljih terenaca u povijesti, Land Rover Defender.
'Bez kočnica' ovoga tjedna testira i najoriginalniji monovolumen na tržištu, nedavno obnovljeni C4 Grand Picasso!

1. sezona, epizoda 49 - 20. kolovoza

Savršena u vožnji. Ekipa emisije 'Bez kočnica' testirala je kompaktnu Mazdu CX-3. Gledatelji ovaj tjedan stoga imaju priliku doznati koje su sve prednosti i mane ovog automobila.
Emisija 'Bez kočnica' gledatelje vodi u najveću tvornicu automobila na svijetu u kojoj se svakih deset sekundi proizvede jedan automobil!
Crveno, žuto, zeleno. Novinari emisije 'Bez kočnica' istražili su kako funkcioniraju semafori i kako je izgledala njihova povijest.
'Bez kočnica' donosi i priču o Internet-rekorderima. Gledatelji imaju priliku doznati koje su se marke automobila u svijetu i u Hrvatskoj najviše pretraživale na Internetu prošle godine.

1. sezona, epizoda 50 - 21. kolovoza

Ovdje sve počinje. Ekipa emisije 'Bez kočnica' posjetila je tvornicu Kije u Slovačkoj, gdje je otkrila kako se proizvodi novi Sportage i ostala zapanjena viđenim!
Ekstrem nad ekstremima. 'Bez kočnica' gledateljima predstavlja najbrži cestovni automobil na svijetu - Bugatti Chiron.
Novinari emisije 'Bez kočnica' ovaj tjedan uspoređuju automobil iz 1997. protiv automobila iz 2017. na crash testu.
Ovotjedno izdanje emisije donosi i priču o pogonima budućnosti. Gledatelji imaju priliku doznati što će donijeti ekološka budućnost i što će se isplatiti kupiti za deset godina!
Ekipa emisije testirala je obnovljeni Peugeot 2008 s GT Line paketom opreme.

1. sezona, epizoda 51 - 22. kolovoza

Kraljevo novo ruho. Na sunčanoj Mallorci ekipa emisije 'Bez kočnica' isprobala je novi Volkswagen Golf koji donosi neke senzacionalne tehnologije.
Gledatelji u ovotjednoj emisiju imaju priliku otkriti uzbudljivu i zanimljivu destinaciju za jednodnevni automobilski izlet u našem susjedstvu.
Izgled je sve. 'Bez kočnica' otkriva kako dizajn zapravo djeluje na prodaju automobila i je li dizajn zaista tako presudan za prodaju.
Manje srce, više emocija. Ekipa emisije 'Bez kočnica' testirala je Mazdu 3 s novim, malim dizelskim motorom.

1. sezona, epizoda 52 - 23. kolovoza

Francuska ekstravagancija. Ekipa emisije 'Bez kočnica' testirala je najzanimljiviji gradski automobil koji je trenutačno dostupan na našem tržištu.
Novinari emisije 'Bez kočnica' posjetili su pogon INA maziva, gdje su otkrili kako nastaju ulja za naša vozila.
U ovotjednom izdanju, 'Bez kočnica' odlazi na otok Man u Irskome moru na kojem se održava najsmrtonosniji sportski događaj kakav nije viđen još od vremena gladijatora.
Preko vode do slobode. Rijeku se može prijeći mostom, a može i na drugi, već pomalo zaboravljen način. Gledatelji imaju priliku doznati o čemu je točno riječ u ovotjednom izdanju emisije 'Bez kočnica'.
Francuska avangarda. Ekipa emisije testirala je najoriginalniji mali automobil na tržištu – novi Citroen C3.
 

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju