Emisija 'Bez kočnica' nastaje pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića, a voditeljica emisije je Melania Tresk.

 

23. epizoda - 15. srpnja

Fićo je automobil koji je motorizirao bivšu Jugoslaviju, no s vremenom je zastario i postao predmetom sprdnje. Međutim, posljednjih godina doživljava novu mladost kao zabavni oldtimer. Ili kao vuk u janjećoj koži. Ekipa emisije Bez kočnica isprobala je upravo tog vuka.
Nakon Fiće slijedi Fiat - također mali, oblikom nalik na Fiću i nevjerojatno brz. Gledatelji imaju priliku upoznati novi Abart 595 koji će posramiti mnoge velike „jurilice“.
U tjednoj rubrici “Extreme”, ekipa emisije “Bez kočnica” predstavlja najekstremnijeg proizvođača automobila na svijetu!
Hibridi i električni automobili sve su popularniji. Kakve sve pogodnosti dolaze uz kupnju takvih automobila i po čemu se na tehničkom pregledu razlikuju od klasičnih, gledatelji mogu doznati ovoga tjedna u “Bez kočnica”.
Emisija završava jednako kao što je i počela – prilogom o brzim automobilima. Japanci su ove godine servirali pravu, brzu poslasticu - novu Hondu NSX. “Bez kočnica” donosi više o novome automobilu.

24. epizoda - 16. srpnja

Ekipa emisije “Bez kočnica” ovoga se tjedna uputila u Francusku kako bi gledateljima predstavila najnovije pojačanje Renaulta, elegantni Megane Grandcoupe.
Vožnja gradom na dva kotača – ekipa emisije “Bez kočnica” izvještava kako se sve više biciklista snalazi u užurbanom gradskom prometu i koji su njihovi najveći problemi.
Gledatelji imaju priliku i doznati više o rekordima od kojih boli glava. Nevjerojatne brzine koje su postizali rekorderi na biciklima mnoge će iznenaditi.
“Bez kočnica” ovoga tjedna predstavlja i mali, luksuzni Fiat koji je dizajniran i opremljen po uzoru na jahtu!
 

25. epizoda - 17. srpnja

Ovoga tjedna gledatelji uz emisiju “Bez kočnica” imaju priliku saznati više o automobilima budućnosti. Naime, Ford je još jedan u nizu proizvođača koji je u prodaju pustio svoj električni automobil. Gledatelji tako mogu doznati što sve može električni Focus.
U rubrici “Extreme” ekipa emisije “Bez kočnica” predstavlja najveći kamion na svijetu. Bjeloruski monstrum velik je poput manje stambene zgrade, a snažan poput tri Bugattija Chirona.
Legendarna Buba ima novo ruho! Nakon šest godina, popularni retro automobil je redizajniran. Bez kočnica donosi sve novosti.
Je li moguće automobilom koji ima četverocilindrični dizelski motor povući čitavu kompoziciju vlaka? Odgovor gledateljima daje Land Rover koji se okušao u toj nemogućoj misiji.
Toyota Corolla slavi 50 godina postojanja. Ekipa emisije “Bez kočnica” otkriva tajne najprodavanijeg modela na svijetu.
“Bez kočnica” predstavlja obiteljski automobil na steroidima, uzbudljivi Ferrari GTC4 Lusso koji u prtljažniku može prevesti perilicu rublja, i to brzinom od 335 kilometara na sat!
 

26. epizoda - 18. srpnja

“Bez kočnica” ovoga tjedna donosi reportažu o najvećem prokletstvu neodgovornih vozača. Alkohol svakodnevno odnosi živote na cestama. Ekipa emisije stoga istražuje kako alkohol utječe na organizam, zašto toliki vozači pijani sjedaju za volan i što učiniti protiv ove velike pošasti.
Tako mladi, a tako brzi i žestoki na dva kotača. Gledatelji imaju priliku upoznati najuspješnije klince koji se bave motokrosom u Hrvatskoj, a koji su u svojim kratkim karijerama već osvojili sve što se može osvojiti!
“Bez kočnica” donosi priču o ekstremnim oblicima javnoga prijevoza. Najzanimljivija, najluđa i najbrža rješenja za javni prijevoz budućnosti već su među nama i uskoro će biti spremna za upotrebu.
Brzi poput vjetra! Od nula do 200 ubrzaju za samo dvije sekunde, jure 190 na sat, a veliki su poput igračke. Ekipa emisije “Bez kočnica” predstavlja najbrže automobile na daljinsko upravljanje u Hrvatskoj.
Gledatelji ovoga tjedna imaju priliku i vidjeti kakva je to prava francuska ekstravagancija - Citroen je uranio i mjesec dana prije salona u Parizu javnosti predstavio svoj impresivni novi automobil.
 

27. epizoda - 19. srpnja

U ovotjednoj emisiji Bez kočnica gledatelji imaju priliku upoznati se s novim, prostranim češkim divom koji je ime dobio po ogromnom aljaškom medvjedu - Škoda Kodiaq.
Bez kočnica po asfaltu - ovi junaci doslovno su shvatili ime naše emisije. Ekipa emisije donosi priču o hrabrim vozačima Longboarda.
U rubriku 'Extreme' dolazi nam poseban gost koji je dokazao kako je letjeti moguće i u automobilu, i usput srušio svjetski rekord!
Bez kočnica istražuje zašto se sve više vozača i ljeti vozi sa zimskim gumama, zašto je to loše i opasno i jesu li cjelogodišnje gume bolje rješenje.
Zna li većina vozača bez koje opreme u vozilima se ne može? Ekipa emisije Bez kočnica donosi bitne informacije o obaveznoj opremi za limene ljubimce.
Osim što je jeftina, Dacia može biti i prava šminkerica. Dokaz gledatelji mogu ovoga tjedna potražiti u testu Dustera Urban Explorer.
 

Epizode emisije 'Bez kočnica' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju