Vječni suparnici Tom i Jerry vraćaju se osnovama i natjeravaju se kao u dobra stara vremena.

1. sezona, epizoda 1 - 4. prosinca

Tom je tužan jer misli da je Jerry poginuo u kanalizaciji, ali maleni miš samo se pretvara da se vratio kao duh te se uspije osvetiti kada uvuče Toma u veliku nepriliku. Tom se okreće svemirskoj tehnologiji kad mu vlasnik kaže da se mora riješiti svih miševa iz kuće ili potražiti novi posao. Naoružan mehaničkim mišem kojim želi namamiti Jerryja u svoje pandže, Tomov plan polako propada kad robotski miš podivlja i počne uništavati kuću. Droopy i njegov prijatelj Butch postaju graditelji, a onda Butch otkrije da mogu raditi dvostruko više ako Droopy radi i dok spava. Plan je uspješan sve dok Butch ne stane na put usnulom Droopyju.

1. sezona, epizoda 2 - 5. prosinca

Štene bez roditelja ne stvara samo kaos po kući nego počne ugrožavati i Toma kad Jerry odluči pomoći pridošlici da pretvori mačkov život u pakao. Buldog Spike stiže na scenu baš kad se Jerry spremao riješiti šteneta te se udruži sa svojim sinom Tykom za završni obračun. Jerry se preseli u udoban, miran stan u gradskoj knjižnici, no onda otkrije da je Tom dobio posao vraćanja knjiga na police. Mali miš odmah počne smišljati kako će stvarati buku i tako postići da Tom dobije otkaz.

1. sezona, epizoda 3 - 6. prosinca

Tom dobije naredbu da čuva vrijednu violinu i sva ostala glazbala za važan koncert, no završi usred glazbenoga kaosa kada Jerry pokuša utjeloviti cijeli simfonijski orkestar. Jerry napokon dovede Toma u situaciju zbog koje ga njegov vlasnik izbaci iz kuće. Iako je isprva sretan, Jerryju ubrzo počne nedostajati Tom i kreće u potragu za mačkom, pri čemu ga mora spasiti od zlih suputnika. Zlato mora biti prevezeno, Droopy preuzima posao vozača poštanske kočije kako bi isporučio vrijedan metal. Međutim, Slick Wolf ima drukčije planove i pokuša nadmudriti Droopyja raznim bizarnim spletkama.

Ne propustite pogledati "Avanture Toma i Jerryja", od srijede do petka u jutarnjem terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju