Spasilačka tvrtka Jamie Davis Heavy Rescue ima zastrašujuću dužnost raščišćavanja olupina na cesti uvijek otvorenoj za promet

1. sezona, epizoda 3 - 4

Jamie se koleba da li da zaposli svog sina Brandona kad tinejdžer potroši plaću na ušni piercieng. Tada Kevin, njegova desna ruka, dolazi na mjesto nesreće bez opreme za kontrolu prometa, a kad mu Jamie to predbaci, Kevin odjuri s posla. Jedina svijetla točka u svemu je Jamiejev novi kamion rotator. Ali čak i on ga razočara jer kad je pozvan da izvuče prikolicu iz jarka, sve završava tako da je uništi. Te je noći krenuo na jednostavan posao izvlačenja, a završilo je s ralicom koja je klizila po crnome ledu i zabila se u dva kamiona s prikolicama. Bilo je to spašavanje koje je trajalo cijelu noć i tijekom kojega je Brandon pokazao da mogu računati na njega.

Zbog količine zimskog posla Jamie zapošljava mladog i neiskusnog vozača Roba. Kad se pokaže da Rob doslovno polako uči, a onda i nestane tijekom velike snježne oluje, Jamiejevo strpljenje je pri kraju. Kad se hladnjača zabije u rub ceste, Jamie mora za izvlačenje dovesti malu ekipu. Prije nego što otpusti Roba, odluči mu dati još jednu priliku.

Uzbudljivu emisiju 'Autocesta kroz pakao' ne propustite pratiti od ponedjeljka do srijede u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju