'Autocesta kroz pakao' uzbudljiva je reality serija o timu iz spasilačke tvrtke Jamie Davis Heavy Rescue.

2. sezona, epizoda 12 - 13

Producent i voditelj Mark Miller pridružuje se ekipi Jamieja Davisa za teška spašavanja u „Vrijeme je za pivo“ kako bi se zagrijali za kraj sezone. Jamie, Adam, Scott, Ken, Bruce, Kevin i ostatak ekipe piju pivo i izmjenjuju priče o drugoj sezoni na Coqu. Otkrijte koje su olupine dospjele na popis pet najboljih dok otkrivaju najteže trenutke iza kulisa, od najzahtjevnijih, najružnijih i najnapornijih spašavanja zime. Otkrijte iznenađujuće efekte koje je snimanje imalo na njih i na Coq.

Novi konkurent na Coqu raspolovio je Jamiejeve prihode, a jedini posao koji je dobio u nekoliko tjedana ispada kompleksno spašavanje za koje nitko nije spreman platiti. Teško spašavanje suočeno je s pitanjem života i smrti - zatvoriti radnju ili otići s Coqa u grad naftne groznice Fort McUrray po siguran prihod. Odlučni da „zatvaranje nije opcija“ za Jamieja i njegovu ekipu, spremaju se i odlaze na sjever u potrazi za novom autocestom kroz pakao.

3. sezona, epizoda 1

Na početku zimske sezone Jamie Davis dijeli svoju ekipu za spašavanje teških vozila popola. Adam vodi pola flote na sjever do bogatih i pogibeljnih naftnih polja u Alberti a Jamie se posve sam ostaje boriti za održavanje autoceste Coq – Coquihalle otvorenom.

5. sezona, epizoda 5

Na najprometniji tjedan u godini Al miče zapaljenu prikolicu s autoceste Coquihalla. Colin kreće u Albertu spasiti dostavni kamion pun božićnih paketa. A Nik i Neill rabe manevar prazničkog imena da bi izvukli vozilo iz uskog prolaza.

Ne propustite pratiti reality seriju 'Autocesta kroz pakao' subotom na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju