Dana Delany tumači briljantnu neurokirurginju dr. Megan Hunt, kojoj se cijeli život okrene naglavačke kad je ostavi suprug i zbog ozljede joj propadne karijera.

1. sezona, epizoda 1 - 20. kolovoza

Džogerica je pronađena kako pluta u rijeci Schuylkillu. Dr. Megan Hunt udružuje se sa svojim partnerom, medicinskim istražiteljem i bivšim murjakom Peterom Dunlopom, pod budnim okom njihove šefice, glavne patologinje dr. Kate Murphey, koja je itekako svjesna Meganina talentiranog, ali konfliktnog stila rada. Meganini kolege dr. Ethan Gross i zamjenik glavnog patologa dr. Curtis Brumfield moraju pronaći način da funkcioniraju s novom patologinjom. Megan istraga vodi na teren gdje upoznaje murjaka staroga kova, detektiva Buda Morrisa, kojega dovodi do bijesa Meganina ustrajnost i tvrdoglavost. No njegova partnerica detektivka Samantha Baker ima tiho poštovanje prema Meganinim informacijama, čak i ako to nije slučaj kod Morrisa. U međuvremenu, dok pokušava riješiti smrt džogerice, Megan mora riješiti i osobnu slagalicu – koji je savršen dar za 12. rođendan njezine kćeri?

1. sezona, epizoda 2 - 3 - 21. kolovoza

Kad mladi, međurasni par pronađu ubijen hicima u njihovu autu u Fairmont Parku, dr. Megan Hunt obećava ožalošćenim roditeljima da će pronaći ubojicu njihove kćeri. Detektivi Bud Morris i Samantha Baker spremni su objasniti slučaj kao ubojstvo-samoubojstvo, ali Megan i njezin tim pronalaze na tijelima dokaze koji šalju slučaj u posve drukčijem i šokantnom smjeru. U međuvremenu Peter savjetuje Megan da ne forsira previše u pokušajima da se ponovno poveže sa svojom kćeri Lacey.

Visoko eksponirani slučaj u kojem philadelphijskog detektiva odjela za ubojstva ubije auto, a vozač pobjegne s mjesta, osobno pogađa detektivku Samanthu Sam Baker. Dok Megan i tim kopaju dublje da bi osvetili smrt jednog od njih, Megan uviđa koliko je važna veza između roditelja i kćeri te joj nedostaje njezina bliska povezanost sa kćeri. U međuvremenu Megan mora otići do svoje majke, sutkinje Joan Hunt (Joanna Cassidy), s kojom je u napetim odnosima, da bi je zamolila za pomoć u istrazi.

1. sezona, epizoda 2 - 3 - 22. kolovoza

Savršena četvrt u philadelphijskom predgrađu potresena je kad oca-domaćicu pronađu nasmrt izbodena u njegovoj kući. Dok Megan razotkriva misterij njegove smrti i njegova ubojicu, prisjeća se smrti svog oca. U međuvremenu Peter pomaže Megan da balansira s dosad najvećim izazovom, vođenjem subotnjeg dijeljenja prijevoza sa svojom kćeri koju je teško impresionirati i njezinim prijateljicama. Također, Kate preuzima savjetničku ulogu u pro bono slučaju s Meganinim bivšim suprugom Toddom.

Megan ponovno ulazi u visoko društvo kojem je nekoć pripadala kad urednicu popularnog časopisa pronađu mrtvu u njezinoj kući u Chestnut Hillu. Megan prihvaća pozivnicu njezine majke na jedan društveni događaj s namjerom da se suoči s glavnim sumnjivcem, na zaprepaštenje njezine majke. Kad Kate zamoli Ethana da istraži jedini materijalni trag pronađen na mjestu ubojstva, iznenadi ga njezin nekarakteristično optimistični stav i potpora.

1. sezona, epizoda 4 - 5 - 23. kolovoza

Kad se odsječeni dlan i stopalo pojave u jednoj stražnjoj uličici, Megan i njezin tim moraju doslovno ponovno spojiti žrtvu. U međuvremenu Megan nevoljko pristane da je Lacey posjeti u uredu i snimi kako radi u sklopu videoeseja za sat društvenih studija. Ono što Lacey pritom otkrije, iz temelja mijenja njezin pogled na majku.

Tijekom obdukcije mlade žene ubijene u ofucanoj hotelskoj sobi Megan se šokira kad otkrije da je i sama na poseban način povezana sa žrtvom. U međuvremenu, nakon što na vlastito iznenađenje dozna za osobne probleme s kojima se nose njezini kolege, Megan uviđa koliko se toga događa oko nje a da nije primijetila pa se odjednom zainteresira, što strašno zabavlja njezine kolege.

1. sezona, epizoda 6 - 7 - 24. kolovoza

Kad Nikki Parkson, filantropska mlada pripadnica otmjenog društva umre, Megan posumnja na zločin, unatoč činjenici da je Nikki bolovala od neizlječive bolesti. Nikkina ožalošćena majka (gostujuća glumica Jill Eikenberry) i njezin brat shrvani su što njihove pokušaje da joj pruže dostojanstven pogreb koči Meganina istraga. Meganin tim dodatno frustrira činjenica da Nikkino tijelo pruža malo tragova, s obzirom na to da je balzamirana prije obdukcije. U međuvremenu Katein privatni život prekida istragu pa Lacey posumnja da njezini roditelji opet žele biti zajedno.

Peter nabasa na požar u kući prije nego što dođu vatrogasci te spašava mladu ženu. Žena je sad u kritičnom stanju, a nedavno se pokušala ponovno povezati sa svojim biološkim ocem koji ju je okrutno odbacio. Kad Megan ode na mjesto požara, otkrije da je u vatri izgorjela jedna druga žrtva. To konsternira Petera koji nije znao da je još netko u kući, a sad je i osobno povezan s tim slučajem. Kad Megan krene s istragom, uzurpiraju je veteran istražitelj požara Ray Easton (Terry Serpico, "Žene američkih vojnika") i njegov mladi kolega Skip koji joj se protive na svakom koraku. Kad se Megan požali svojoj šefici, Kate joj ironično odgovori da je ljudima obično teško raditi s njom, a napetost između tih dviju žena samo se još više zahukta.

Epizode serije 'Tijelo je dokaz' pratite od utorka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju