Talentirani pisac i oštroumna detektivka rješavaju nove slučajeve

Castle, 5. sezona - 3
,
Castle, 5. sezona - 3
hr_HR

Peta sezona uzbudljive kriminalističke serije na Doma TV-u!

Doma TV donosi petu sezonu nagrađivane kriminalističke serije, o piscu kriminalističkih romana i njujorškoj detektivki koji su udružili snage u borbi protiv kriminala, a usput se i zbližili, te prešli granicu profesionalnog odnosa. U petoj sezoni nastavljaju rješavati ubojstvo Beckettičine majke, te pokušavaju definirati svoj sve prisniji odnos.

Ova uzbudljiva i nagrađivana kriminalistička serija prati poznatog i talentiranog pisca detektivskih romana, Richarda Castlea (Nathan Fillion) i oštroumnu detektivku koja voli rješavati neobične slučajeve, Kate Beckett (Stana Katic), koji na početku serije udruže snage i zajedno rješavaju zanimljive slučajeva, do čega dovede ubojstvo koje se temeljilo na ubojstvu opisanom u jednom od Castleovih romana. Ubrzo postane jasno da između njih dvoje postoji kemija koja nije svojstvena običnom poslovnom odnosu.Nakon četiri sezone nedoumice o tome hoće li ili neće završiti zajedno, Richard Castle i Kate Beckett na završetku četvrte sezone napokon se prepuštaju osjećajima koje gaje jedno prema drugome. Peta sezona počinje onog poznatog „jutra poslije“, a pred Castleom i Becketticom otvaraju se nova pitanja: je li ovo kratka afera ili su sada par? No prije nego što pronađu odgovore, moraju pronaći ljude odgovorne za ubojstvo Beckettičine majke koji sada ugrožavaju Katein život. Tijekom sezone, oni će pokušati definirati svoj odnos, ali i sakriti ga od kolega na poslu.Usput će morati rješavati i nove slučajeve, kao što je ubojstvo zaposlenice prodavača osiguranja, gdje će svi dolazi pokazivati da je ubojica – Castle! Beckett i Castle rješavat će i slučaj ubojstva mladog rockera i Djeda Mraza, a doživjet će i napad plaćenih ubojica. Ovo su samo neki od brojnih slučajeva kojima će se baviti u petoj sezoni i razdoblju koje će ujedno biti i ključno za razvoj njihova više nego prijateljskog odnosa.

 

Ne propustite petu sezonu kriminalističke serije 'Castle', s novim slučajevima i zanimljivim zapletima, od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi