Doma TV na male ekrane donosi četvrtu sezonu hvaljene američke serije o timu genijalaca, kojemu je na čelu ekscentričn Walter O'Brien.

'Škorpion' je dinamična dramska serija o ekscentričnom geniju Walteru O'Brienu (Elyes Gabel) i njegovu timu neprilagođenih genijalaca koji su posljednja crta obrane protiv složenih, visokotehnoloških prijetnji modernog doba. Oni su posljednja crta obrane protiv složenih, visokotehnoloških prijetnji.



Ovi su štreberski genijalci naposljetku pronašli savršeno radno mjesto gdje mogu primjenjivati svoju iznimnu snagu uma u rješavanju državnih kriza, ali i podučavati jedni druge kako se uklopiti u društvo. Skupina zajedničkim snagama rješava visokotehnološke slučajeve te se suočava s raznoraznim situacijama: od zaustavljanja skupine krivolovaca do sprječavanja globalnih katastrofa. I dalje su posljednja crta obrane protiv složenih, visokotehnoloških prijetnji modernog doba dok rješavaju ekstremne, za život opasne slučajeve, kao što su mogućnost nestanka cijelog čovječanstva, lansiranje nuklearnog projektila na američkom tlu te čak i opasnost da genijalci osnuju vlastitu obitelj. Ali tim 'Škorpion' uz to se nosi i s osobnim izazovima, poput započinjanja nove ljubavne veze i snalaženja u komičnom svijetu mjesne politike.



Kao 'think-tank' Ministarstva domovinske sigurnosti, O'Brienov tim 'Škorpion' uključuje Tobyja Curtisa, biheviorističkog stručnjaka koji može pročitati baš svakoga, njegovu suprugu Happy Quinn, genijalku za mehaniku, i Sylvestera Dodda, statističkoga gurua. Udruživanje njihova golemog znanja o tehnologiji u rješavanju složenih zadaća zadivljuje federalnog agenta Cabea Galla. Međutim, dok se ova društveno nesigurna skupina dobro snalazi i zabavlja u vlastitom društvu, vanjski ih život zbunjuje pa im svijet približava Paige Dineen, majku darovitog dječaka Ralpha s kojom je Walter započeo ljubavnu vezu. U seriji glume i Robert Patrick, Katharine McPhee, Jadyn Wong, Ari Stidham, Eddie Kaye Thomas, i Riley B. Smith.

Četvrtu sezonu serije Škorpion pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju