U novim avanturama ponovno će udružiti snage i dokazati kako mogu funkcionirati i izvan uobičajene zone komfora.

Doma TV donosi avanturističke zgode i nezgode preživljavanja u divljini bračnog para Hawke koji će u novoj sezoni posjetiti i Hrvatsku. U novim avanturama ponovno će udružiti snage i dokazati kako mogu funkcionirati i izvan uobičajene zone komfora. Gledateljima će opet pokazati kako se uspješno bore protiv svih problema i izazova koji im se nađu na putu u ovoj vrhunskoj dokumentarnoj seriji.

O dokumentarnoj seriji:

'Muškarac, žena i divljina' emisija je o Mykelu i Ruth Hawke, mužu i ženi koji se dovode u situacije preživljavanja slične onima u emisijama Preživljavanje udvoje i Čovjek protiv divljine. Mykel je bivši član Zelenih beretki, a njegova žena Ruth England glumica i novinarka koja odlazi s njim kako bi naučila razne tehnike preživljavanja. Mykel je naravno mnogo iskusniji od Ruth što se tiče aktivnog preživljavanja, ali i Ruth ima iznenađujuću količinu znanja. Ostavimo li postrani neukusne implikacije sposoban muškarac/neiskusna žena, mnogi će priznati da će se lakše poistovjetiti s Ruth i da je riječ o osvježavajućoj promjeni nakon uobičajenih „zvijezda“ emisija o preživljavanju.

Emisija prati Hawkeovo podučavanje žene raznim tehnikama preživljavanja kao što je paljenje vatre bez pomoći modernih pomagala poput šibica i upaljača, lociranje i tretiranje izvora vode i jedenje netradicionalnih oblika hrane, kao što su insekti i divlje biljke. Ekipa hitne za vrijeme snimanja stalno je bila u blizini i korištena je tijekom snimanja prve sezone, na primjer kada je England svladala iscrpljenost zbog velikih vrućina i dehidracije u meksičkoj pustinji.

Svaki nastavak vodi Mykea i Ruth Hawke na novu lokaciju te još veći izazov: od pustinje u kojoj su zaglavljeni samo s pljoskom viskija, preko otoka gdje je u tijeku eruopcija, borbe s dehidracijom, požara koji uništi kamp u kojem odsjedaju, bušenja splavi te preživljavanju na pustom otoku pa sve do neizvjesnog nadmetanja s ledenjacima i medvjedima. U novoj sezoni će, osim različitih svjetskih lokacija poput otoka Montserrat, Bahama, Amazone te Škotskog visočja posjetiti i hrvatski teritorij na kojem će ih dočekati klopke te hladna i mračna špilja iz koje moraju pronaći izlaz. No, po izlasku ih ne čeka olakšanje, već još veći problem: minska polja i paklene temperature od kojih se moraju što prije spasiti.

Kao bračni par borit će se za preživljavanje s minimalnom opremom te često nikakvom zaštitom, no zato će pokazati što sve može poslužiti kao pomoć u uvjetima divljine. Zajedno svladavaju opasne terene i često probdiju noć boreći se protiv nemogućih uvjeta koji ih snađu. Novi nastavci druge sezone prate posjete novim lokacijama koji će značiti i nove izazove.

Drugu sezonu dokumentare serije 'Muškarac, žena i divljina' ne propustite gledati subotom u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju