Muškarac, žena i divljina, 2. sezona

Muškarac, žena i divljina 2. sezona - 3
,
Muškarac, žena i divljina 2. sezona - 3
hr_HR

SUBOTA 16.40

Doma TV donosi avanturističke zgode i nezgode preživljavanja u divljini bračnog para Hawke koji će u novoj sezoni posjetiti i Hrvatsku. U novim avanturama ponovno će udružiti snage i dokazati kako mogu funkcionirati i izvan uobičajene zone komfora. Gledateljima će opet pokazati kako se uspješno bore protiv svih problema i izazova koji im se nađu na putu u ovoj vrhunskoj dokumentarnoj seriji.

'Muškarac, žena i divljina' emisija je o Mykelu i Ruth Hawke, mužu i ženi koji se dovode u situacije preživljavanja slične onima u emisijama Preživljavanje udvoje i Čovjek protiv divljine. Mykel je bivši član Zelenih beretki, a njegova žena Ruth England glumica i novinarka koja odlazi s njim kako bi naučila razne tehnike preživljavanja.

Mykel je naravno mnogo iskusniji od Ruth što se tiče aktivnog preživljavanja, ali i Ruth ima iznenađujuću količinu znanja. Ostavimo li postrani neukusne implikacije sposoban muškarac/neiskusna žena, mnogi će priznati da će se lakše poistovjetiti s Ruth i da je riječ o osvježavajućoj promjeni nakon uobičajenih „zvijezda“ emisija o preživljavanju.

 

Drugu sezonu dokumentare serije 'Muškarac, žena i divljina' ne propustite gledati subotom u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni pročitajte ovdje.Tagovi