Priča o naizgled mirnom gradiću na Floridi koji je sve samo ne idiličan.

U kriminalističkoj seriji 'Glades' glavnu ulogu ima Matt Passmore koji utjelovljuje lik Jima Longwortha – privlačnog i briljantnog detektiva za ubojstva s kojim je teško pronaći zajednički jezik. On dolazi iz Chicaga nakon što je pogrešno optužen da je spavao sa ženom svojeg bivšeg kapetana.

Longworth je premješten u uspavani gradić usred ničega – u Palm Glades na Floridi, gdje je uvijek sunčano, a kriminal, kako se čini, jedva da i postoji. No, život u ovom uspavanom gradiću nije lijep kako se možda na prvu čini. Longworth je tražio promjenu preselivši se iz Chicaga, a promjenu je u ovom gradiću definitivno i pronašao.

Nakon dolaska u lokalni ured za provođenje zakona na Floridi, shvaća kako život ondje nije baš idiličan, a ubojstva su česta. Jedan tjedan pronađu tijelo u močvari, drugi u zrakoplovu, a zatim na bikini natjecanju. Svaki od ovih slučajeva odvlači Longwortha s golf terena i uvlači ga u okruženje gdje je on jedan od najmudrijih detektiva.

Između igranja golfa, pokušaja da izvede Callie (Kiele Sanchez) na spoj, svađanja sa šeficom (Michelle Hurd) i pokušaja rješavanja ubojstava, Longworthova prilagodba na novu okolinu malo je teža nego što je očekivao. On shvaća da je nebo u njegovom novom gradu uvijek sunčano, ali s mogućnošću ubojstva.

 

Seriju 'Glades' ne propustite pratiti subotom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju