Glades, 1. sezona

Glades, 1. sezona - 4
,
Glades, 1. sezona - 4
hr_HR

PON - SUB 16.25

(The Glades), SAD, 2010., kriminalistička serija
Scenarist:
Clifton Campbell

Glume:
Matt Passmore ... Jim Longworth
Kiele Sanchez ... Callie Cargill
Carlos Gomez ... Carlos Sanchez
Jordan Wall ... Daniel Green
Michelle Hurd ... Colleen Manus

Doma TV donosi nagrađivanu kriminalističku seriju 'Glades' – priču o naizgled mirnom gradiću na Floridi koji je sve samo ne idiličan.

Nagrade:

- 2013., 2012., 2011.- Tri nagrade Imagen Foundation Awards za najboljeg sporednog glumca (Carlos Gomez) te nominacija za najbolju sporednu glumicu (Kiele Sanchez) i najbolji televizijski program
- 2012. Nominacija za nagradu ALMA Awards za najdražeg televizijskog glumca (Carlos Gomez)
- 2012. Nagrada Young Artist Awards za najbolju izvedbu u televizijskoj seriji
- 2011. – Nominacija za nagradu Motion Pictures Sound Editors za najbolje editiranje zvuka

O glumcima:

MATT PASSMORE
(Jim Longworth)

Matt Passmore diplomirao je na prestižnom institutu National Institute of Dramatic Arts, gdje su studirale mnoge velike zvijezde poput Cate Blanchett, Mela Gibsona i Judy Davis. Nakon diplome počeo je raditi u kazalištu Bell Shakespeare Company u Sydneyu, Australija. 

KIELE SANCHEZ
(Callie Cargill)

Kielina obećavajuća glumačka karijera odvija se na kazališnoj pozornici, filmovima i televizijskim serijama. Ova ljepotica porijeklom je iz Portorika i Francuske, a probila se kada se iz Chicaga preselila u Los Angeles da bi se natjecala u finalu MTV-jevog showa 'Wanna Be a VJ'. 

CARLOS GOMEZ
(Carlos Sanchez)

Rođen u New Yorku, a odrastao u Miamiju, Carlos Gomez glumio je u filmovima, na televiziji i u kazalištu. Osvojio je tri nagrade Imagen Foundation Awards za najboljeg sporednog glumca u seriji 'Glades' te jednu nominaciju u istoj kategoriji. Kada je imao 19 godina preselio se iz New Yorka da bi ganjao karijeru. 

JORDAN WALL
(Daniel Green)

Jordan Wall potječe iz Clearwatera na Floridi pa nije trebao mnogo putovati da bi došao na set 'Gladesa'. Studirao je telekomunikacije na Sveučilištu u Floridi, a bio je voditelj sportskih novosti studentskih večernjih vijesti. Njegov debitantski nastup bio je 2011. godine u seriji 'Đavolja odvjetnica'.

MICHELLE HURD
(Colleen Manus)

Michelle Hurd počela je glumiti u kazalištu vrlo rano. Odrasla je u New Yorku u glumačkom okruženju. Debitantski nastup na ekranu ostvarila je glumeći u seriji 'Another World', a zatim je uslijedila i karijera na televiziji, filmu i u kazalištu. Michelle je možda najpoznatija po ulozi detektivke Jeffries u seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve' u kojoj je glumila dvije godine. 

 

Seriju 'Glades' ne propustite pratiti subotom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! Više o prvoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi