Kako se nosi s vrijeđanjima i redovitim komentarima o svojoj debljini? Što je sve pokušavao kako bi skinuo kilograme?

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Jesu li točne priče o podvezivanju želuca? Ide li na redovite pretrage kod liječnika, i u konačnici, koliko je visok i težak? O svom stilu života i prehrani u ovotjednom Zdravlju na kvadrat govori Jacques Houdek! 

Kvaliteta zraka koji udišemo u zatvorenom prostoru ima izravan utjecaj na naše zdravlje. Vrlo često je zrak u unutarnjem prostoru i do pet puta zagađeniji od vanjskog zraka. Koji su to najveći zagađivači zraka u zatvorenim prostorima, koliko su štetni za zdravlje, i kako si možemo pomoći? Odgovore doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

Migrena je bol koja se javlja u jednoj polovici glave. Češće od nje pate žene, a ne treba je miješati s običnom glavoboljom. Može trajati od 4 do 72 sata te ima specifične simptome. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat doznajte može li se migrena izliječiti. 

Fitometabolička dijeta je autorska metoda mršavljenja koju je osmislio Vlaho Šapro, doktor i fitoaromaterapeut. Riječ je o konceptu mršavljenja bez gladovanja, a dijeta je laka i vrlo jednostavna. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat pogledajte kako se prakticira i na čemu je bazirana.

Prema istraživanju o pretilosti mladih, provedenom u 39 država Europe, Hrvatska je na sedmom mjestu. Jedan od razloga debljine je i taj što školarci sve više piju energetska pića, koja su puna šećera, ali i ne tako dobra za njihovo zdravlje. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat pogledajte koji su još razlozi pretilosti mladeži, ali i kako im pomoći.