Pred kamerama emisije Zdravlje na kvadrat Splićanka Lidija Bačić Lille imala je prvo ovogodišnje toćanje u zagrebačkom jezeru Bundek. Iskreno je rekla kako voli plivati, ali ne voli vježbati. Uz to, dodala je, kako je lijeni tip, ne ide u teretane, a u izgledu joj je, kaže, najviše pomogla genetika. Od sportova prati samo nogomet. Tko je za nju najseksi nogometaš, ali i najseksi žena, doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Topli dani su tu, a Vi želite izgledati savršeno! Često odlazite u teretanu i pokušavate oblikovati svoje tijelo. Međutim, koliko god se trudili, uvijek se zna dogoditi da ostane jedan dio masnih naslaga na trbuhu, stražnjici, bedrima... Zato ćemo vas u ovotjednom Zdravlju na kvadrat upoznati s fitometaboličkom metodom skidanja viška kilograma, ali i Zerona laserom. 

Jeste li znali da čak 60 do 70 posto ljudi ima probleme zbog Candide, a da toga nisu ni svjesni? Što je zapravo Candida, kakvi su simptomi, kako se boriti protiv nje i je li ona spolno prenosiva bolest? Odgovore doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

Crijevne viroze koje su gotovo bezazlene u razvijenim dijelovima svijeta, peti su najčešći uzrok smrtnosti u nerazvijenim zemljama. Uzrokuju ih različiti virusi, a svi su iznimno zarazni. Kako prepoznati crijevne viroze, ali i liječiti ih, u Zdravlju na kvadrat odgovara liječnik Dragan Soldo. 

Statistike za Hrvatsku kažu da je po uzroku hospitalizacija od mentalnih poremećaja, depresija na trećem mjestu. Prvi je alkoholizam, druga shizofrenija, a treća je depresija. Kako se depresija dijagnosticira i može li se izliječiti, doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

Zaušnjaci su nekad bili vrlo česta bolest kod djece. U Hrvatskoj se zadnji put ova bolest pojavila prije nekoliko godina, ali se nije proširila. Što su zaušnjaci i kako se liječe, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.