Jedanaesti je dan te troje slavnih kreće u posljednju etapu putovanja.

Dosad su izdržali i savladali sve što im je Bear pripremio, ali tko će pobijediti u „Misiji Preživljavanje“?

Na početku dana Meg i Scott slavnima uzimaju opremu, uključujući i hranu. Sam dolazak do prve misije pravi je test živaca – slavne čeka put po stjenovitoj obali. Pričvršćeni za uže, moraju prijeći litice. Kad napokon stignu do Beara, moraju puzati preko užeta. Rastegnuto na visini od 24 metra iznad valovita mora i dugačko 40 metara, hoće li ih gurnuti do granica fizičke izdržljivosti?

U sljedećem izazovu plima brzo nadire te skupina ima 20 minuta da u plićaku pronađe što više hrane.

Približavanjem posljednjeg dana skupini se uz logorsku vatru pridružuju Bear, Meg i Scott te razgovaraju o izazovima s kojima su se suočili u proteklih 11 dana.

Stiže i posljednji, dvanaesti dan. No je li uistinu tako? Bear predstavlja slavnima dva izazova da vidi kako će reagirati na nedaće. Tko će se slomiti, a tko ostati pozitivan?

Slavni se bacaju na predzadnji izazov. Paljenje vatre – primarna vještina želite li preživjeti.

Na kraju se utrkuju uz liticu visoku gotovo 20 metara. To je dosad najzahtjevniji uspon. Koristeći Jumar, penjačku tehniku kojom se savladavaju okomite stijene, slavni moraju stići do vrha. Tko će zahvaljujući svojoj hrabrosti i vještini zasjati? Tko će postati pobjednik Bearove „Misije Preživljavanje“?