Treća sezona nagrađivane kriminalističke serije od 6. srpnja na Doma TV-u

Treća sezona popularne serije donosi niz novih izazova s kojima se neukrotiva Brenda mora suočiti. Baš kad pronađe svoje mjesto u svijetu, financijska kriza u LAPD-u će zaljuljati tlo pod njenim nogama. Njena borba da riješi ubojstva, dok štiti pojedine članove svoje ekipe od transfera, otkaza i prijevremenog umirovljenja, ugrozit će njezina prijateljstva. Podršku Brendi, uz povremenu pomoć u istrazi, ali i ljubav, pružit će specijalni agent Federalnog istražnog ureda Fritz Howard (Tenney).

Unatoč nedavnoj odluci da se preseli k Brendi, njihova veza bit će stavljena na kušnju zbog dugih sati koje predana detektivka provodi na poslu. Brendin tim detektiva posebno će ojačati u novoj sezoni, a Brenda će se najviše povezati s Davidom Gabrielom (Reynolds), mladim detektivom kojeg glavna junakinja smatra svojom desnom rukom. Mrzovoljni poručnik Provenza (Bailey) i uglađeni detektiv Andy Flynn (Denison) izvrsni su istražitelji, koji cijeli tim ponekad dovode u rizik jer rade pogreške koje ih mogu skupo koštati.

 

KYRA SEDGWICK
(Brenda Leigh Johnson)
Kyra Sedgwick vraća se u trećoj sezoni "Završnog udarca" kao zamjenica šefice Brende Leigh Johnson, a ovaj put je dobila jednu od najvećih nagrada u industriji, nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu u televizijskoj seriji.

Uz osvojeni Zlatni globus, zaradila je dvije uzastopne nominacije za nagradu Screen Actors Guild, nominaciju za nagradu Emmy i dvije nagrade Satellite. Njezine uloge na velikom platnu uključuju "Fenomen", u kojemu je glumila uz Johna Travoltu; "What's Cooking", romantičnu komediju " Labor Pains "; "Critical Care," s Jamesom Spaderom i Albertom Brooksom i " Born on the Fourth of July " Olivera Stonea.


Uz Kyru, izvrsna glumačka postava višestruko je nominirana za Nagradu udruženja glumaca (SAG Award), a serija je osvojila čak 10 nagrada uz još 70 nominacija u raznim kategorijama. U prvoj glavnoj ulozi u dramskoj televizijskoj seriji, Sedgwick glumi detektivku obučenu u CIA-i koja svojim šarmom, duhovitošću i inteligencijom započinje novi život u Los Angelesu kao zamjenica glavnog detektiva.

 

J.K. SIMMONS
(Pomoćnik načelnika policije Will Pope)

Prije nego što je postigao uspjeh u glumi, Simmons je studirao za skladatelja na Sveučilištu Montana.
Uspjeh u svojoj karijeri zabilježio je filmovima kao što su "Spider-Man"; "Hidalgo", s Viggom Mortensenom; "The Ladykillers", s Tomom Hanksom; "The Mexican", s Bradom Pittom; "For Love of the Game", s Kevinom Costnerom i "Rendition" s Reese Witherspoon. Osim igranih filmova, Simmons je imao i nekoliko gostujućih uloga u nagrađivanim serijama kao što su "Arrested Development", "Nip/Tuck", "HIT", "Spin City" i "Law & Order". Simmonsova karijera uključuje i izvedbe Broadwaya "Guys and Dolls", "A Few Good Men", "Laughter on the 23rd Floor" i "Peter Pan".

 

COREY REYNOLDS
(Narednik David Gabriel)

Corey Reynolds, koji glumi detektiva narednika Davida Gabriela, rođen je i odrastao u Richmondu u Virginiji, a svoju profesionalnu karijeru započeo je sa samo šesnaest godina, nastupajući u rodnom gradu.

Reynolds je debitirao na Broadwayu u nagrađenom mjuziklu "Hairspray", a izvedba mu je donijela nominacije za Outer Circle Critics Award, Drama Desk Award i Tony Award. Nastupao je na nacionalnim i međunarodnim turnejama mjuzikla "Smokey Joe's Café" i "Groznica subotnje večeri" te regionalnim izvedbama "Parade" i "Avenue X." Reynolds je debitirao u filmu "The Terminal" s Tomom Hanksom.



Uzbudljive minute hit serije 'Završni udarac' ne propustite pratiti na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju