Kriminalistička serija "Specijalisti za pravdu" na Doma TV-u!

"Specijalisti za pravdu" njemačka je televizijska kriminalistička serija koja prati ambicioznu i mladu forenzičku patologinju dr. Katrin Stoll, koju tumači Valerie Niehaus u glavnoj ulozi, i glavnog inspektora Henrika Mertensa, kojeg glumi izuzetno talentirani Matthias Weidenhöfer, dok zajedno surađuju otkrivajući i najčudnije zločine. Njihov krajnji cilj je dovesti pravdu žrtvama koje se za svoju pravdu više ne mogu boriti. Uz moto „u ime pravde imaš pravo na istinu“ nastoje ožalošćenoj rodbini pružiti odgovore na najteže pitanje – što se zaista dogodilo njihovim najbližima? Tek kada se počinitelj pronađe i motiv razjasni, njihov posao je završen. Od roditelja koji tek naknadno doznaju da njihov sin nije naglo pobjegao od kuće, već je nasilno ubijen, sve do zatočenika koji su krivo optuženi za ubojstvo te i sami ubijeni, „Specijalisti za pravdu“ iz epizode u epizodu gledatelje će svaku minutu držati prilijepljene za ekran!

Radnja serije smještena je u fiktivnoj interdisciplinarnoj istražnoj komisiji Državnog ureda kriminalističke policije u Berlinu, a svaki „zaboravljeni“ slučaj kojeg su se ova dva genijalna uma dokopala nenadano je isplivao u svjetlo javnosti upravo zbog novonastalih dokaza. Na čelu komisije nalazi se detektivka dr. Dorothea Lehberger, a ostali članovi tima su forenzički pomoćnik Rufus Haupenthal, detektivski inspektor Tom Bach i forenzička tehničarka Maria Kaschke.

Osim napetih kriminalističkih slučajeva koji se prožimaju kroz svaku epizodu, serija prati i privatne živote glavnih likova te pruža dublji uvid u njihovu psihološku pozadinu. Osim što će vas zaintrigirati, ova će vas serija natjerati da i sami promislite o tome tko bi počinitelj zaista mogao biti.Uzbudljive trenutke njemačke serije "Specijalisti za pravdu" koja će vas zasigurno držati na rubu sjedala ne propustite na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju