Treća sezona dramske serije „SEAL TEAM“ od 25. studenog na Doma TV-u

Doma TV u subotu, 25. studenoga, premijerno donosi 3. sezonu dramske vojne serije „SEAL Team“, koja prati profesionalni i privatni život pripadnika najelitnije jedinice Navy SEAL-a dok vježbaju, planiraju i provode najopasnije i najriskantnije misije.

Jason Hayes je visoko obučeni operativac i veteran s bogatim iskustvom u vojnim specijalnim operacijama. On je poštovani vođa Bravo tima, a obiteljski život često mu, zbog zahtjevnog života, pada u drugi plan. Hayes je duboko povezan sa svojim timom kojeg čine njegov prijatelj i pouzdani saveznik Ray Perry, lojalni stručnjak za oružje Sonny Quinn, mladi talentirani vojnik s neutaživim entuzijazmom i predanošću Clay Spenser i Lisa Davis, logistička stručnjakinja i članica Bravo tima koja igra ključnu ulogu u koordinaciji i pripremi misija. Osim prikazivanja napetih zadataka, serija istražuje kako se odnosi unutar tima oblikuju pod pritiskom te kako se Hayes nosi s teretom vođenja ljudi u iznimno teškim okolnostima. Uvijek spremni krenuti na tajne misije diljem svijeta u i svjesni cijene koju to nosi, ovaj povezani tim SEAL operativaca prikazuje neustrašivu predanost čak i u situacijama gdje su izgledi gotovo jednaki nuli. Na samom početku treće sezone tim odlazi u Srbiju kako bi otkrio tajnu organizaciju povezanu s bombardiranjem američkih vojnih postaja.

 

Kako Bravo tim nastavlja svoj zadatak, Jasonova prošlost izlazi na vidjelo, stvarajući napetost unutar ekipe. U epizodama koje nas očekuju, gledatelji će svjedočiti putovanju poznate vojne ekipe u Azerbajdžan u misiji preuzimanja elektrane i sprječavanja političke nestabilnosti. Tim će se suočiti s rastom napetosti, a Jason će morati odabrati i novog člana elitne organizacije. U međuvremenu, veterane očekuju razne prijetnje i izazovi, uključujući zaštitu humanitarnih konvoja u zoni pogođenoj ebolom i spašavanje mornaričkog pilota na neprijateljskom teritoriju. Dok se sezona razvija, gledatelji će pratiti Jasonove unutarnje dileme, vojne edukacije i disciplinske postupke pojedinih članova, dok bi Clay mogao odabrati novi karijerni put. Uzbudljive misije, emocionalni trenuci i uzbudljivi odnosi članova Bravo Teama čine treću sezonu "SEAL Teama" nepredvidivom i najnapetijom avanturom do sada.

 

O glumcima:

DAVID BOREANAZ (Jason Hayes)

David Boreanaz glumac je karizmatičnog šarma dobro poznat iz serije „Kosti“ koju su gledatelji već mogli pratiti na Doma TV-u. Osim na velikim i malim ekranima, poznato je lice kazališta, a našao se i u ulozi producenta. Glumio je u sportskoj drami „The Mighty Macs“, napetom filmskom djelu „Policajac na dnu“, „Suffering Man's Charity“ i filmu „These Girls“ premijerno prikazanom na filmskom festivalu u Torontu 2005. godine. Također je posudio glas Halu Jordanu u animiranom filmu „Liga pravde: Nova granica“. Nakon što je diplomirao na Ithaca Collegeu, preselio se u Los Angeles i okušao sreću u Hollywoodu. Prvu je priliku dobio u gostujućoj ulozi u seriji „Bračne vode“ kao bajker i dečko bajker (Christina Applegate). Najpoznatiji je po ulozi Angele u seriji "Buffy the Vampire Slayer" (1997–2003) i "Angel" (1999–2004), gdje je glumio vampira s dušom, Angela. Prije nego što je postao glumac, David Boreanaz je bio sportski novinar. U seriji „Seal Team“ Jason Hayes karakteriziran je kao iskusni i posvećeni vojni veteran s bogatim iskustvom u vođenju svoje ekipe kroz izazovne situacije.

TONI TRUCKS (Lisa Davis)

Trucks je redovita članica glumačke postave vojne dramske serije SEAL Team. Utjelovila je lik Lise Davis, časnice za logistiku odgovorne za organiziranje tima. Njezini drugi televizijski uspjesi uključuju „Hostages“, „The Soul Man“, „House“, „All of Us, Veronica Mars“, „'Til Death“, „CSI: NY“ i televizijske filmove „Star Runners“ i „Starstruck“. Gostovala je i u više epizoda serija „NCIS: New Orleans“ i „Grimm“. Trucks je studirala kazalište u inozemstvu na Marymount College u Londonu i ima više od 17 godina plesnog iskustva, uključujući balet, moderni ples i step. Njezina ljubav prema umjetnosti potječe iz jake i svestrane glumačke obitelji s kazališnim korijenima.

MAX THIERIOT (Clay Spenser)

Thieriot je stekao priznanje svojim raznolikim ulogama u filmovima, a njegova karijera obuhvaća različite žanrove. Njegova rana djela uključuju uloge u filmovima poput „Catch That Kid“ (2004), „The Pacifier“ (2005), „Jumper“ (2008), „Chloe“ (2009) i „My Soul to Take“ (2010). Max Thieriot je postao šire poznat po svojoj ulozi Dylana Massetta, polubrata Normana Batesa, u televizijskoj seriji "Bates Motel" (2013–2017), koja je moderna adaptacija filma "Psycho". Max Thieriot igra ulogu Clayja Spensera u televizijskoj seriji "SEAL Team".

A. J. BUCKLEY (Sonny)

A. J. Buckley tumači lik Sonnyja Quinna, člana Bravo Team-a. Sonny je poznat po svojoj hrabrosti, odanosti ekipi i specifičnom smislu za humor. U dugogodišnjoj raznovrsnoj karijeri A. J. Buckley glumio je u više od 30 filmova i nizu televizijskih serija. Ovaj svestrani glumac jednako se dobro snalazi u dramskim i komičnim ulogama. Možda je globalnoj publici najpoznatiji po ulozi znanstvenika Adama Rossa u dugogodišnjoj CBS-ovoj seriji „CSI: NY“, ali i novijim ulogama tvrdoglavog taktičara u seriji „Ubojstvo prvog stupnja“ i romantičnog sociopata Dannyja Crowea u „Pravedniku“. Buckley je glumio neprilagođenog policajca u hvaljenoj CBC-jevoj dramskoj seriji „Pure“ koju je otkupio Hulu Network, a u jednoj od njemu najdražih komičarskih uloga Buckley je utjelovio Eda Zeddmorea u CW-jevoj seriji „Lovci na natprirodno“.

NEIL BROWN JR. (RAY)

Neil Brown Jr. kao dijete se počeo baviti karateom, što mu je kao tinejdžeru donijelo ulogu u seriji o borilačkim vještinama „WMAC Masters“. Ljubav prema glumi dovela ga je u Los Angeles gdje je glumio u serijama „Živi mrtvaci“, „Face“ i „Trava“. Brown je 2015. glumio DJ-a Yellu u Universalovu filmu nominiranom za Oscar „Straight Outta Compton“. Također je ostvario uloge u blockbusterima „Brzi i žestoki“, „Invazija svijeta: Bitka Los Angeles“ i „Zemlji tigrova“ Joela Schumachera s Colinom Farrellom. Neil Brown Jr. tumači lik Rayja Perryja, člana Bravo Team-a. Ray je veteran u ekipi i ima značajno iskustvo u operacijama specijalnih postrojbi. Njegov lik donosi stabilnost i posebno iskustvo u timu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju