Četvrta sezona kriminalističke serije „Rookie“ od 1. travnja na Doma TV-u

Od 1. travnja na Doma TV stiže četvrta sezona popularne kriminalističke serije „Rookie“, koja se trenutno smatra jednom od najpopularnijih na svijetu. Nove epizode donose nastavak priče o bivšem građevinaru koji je tri godine nosio status novaka, no sada je spreman za nove izazove i unaprjeđenje u policijskoj karijeri. Uzbuđenje i nezaboravni slučajevi su zagarantirani, dok junaci „Rookie-a“ hrabro i ove sezone stupaju u akciju.

Uzbudljiva četvrta sezona "Rookie-a" započinje napeto, tamo gdje je prethodna sezona stala, s Angelom Lopez zarobljenoj u mreži La Fiere koji planira izvršiti gnusni zločin. Dok se ekipa pod vodstvom Greya suočava s dvostrukim zadatkom spašavanja Angele i hvatanja opasnog kriminalca, Nolan konačno zakoračuje iz sjene novaka, otvarajući vrata novim prilikama. U novim epizodama Harper dobiva pripravnika, a odnos između Chen i Bradforda mogao bi se zauvijek promijeniti. Njihova suradnja dobit će novu dimenziju dok se udružuju u rješavanju slučaja trgovine narkoticima. Za to vrijeme, službenik Nolan prisiljen je provesti tjedan dana u izolaciji u mirnom gradiću s mladim lokalnim službenikom koji treba osposobljavanje te, neočekivano, uskoro započinje novu romantičnu pustolovinu. Kada sazna da je njegova djevojka još uvijek u braku s nasilnim suprugom, zajedno će pokušati preokrenuti stvari u njihovu korist. Kako sezona odmiče, Wesley se bori s posljedicama dogovora koji će ga dovesti pred sami rub zakona. Iako je njegova najveća želja postati mentor, čini se da Nolan još neće doživjeti takvo promaknuće. Nakon što je Talia Bishop prešla u Odjel za alkohol, duhan i vatreno oružje, Nolanova instruktorica u novoj sezoni postat će detektivka Nyla Harper. Uz njih, glavnu glumačku postavu čine odvjetnik Wesley Evers, policajka Bailey Nune, policijska detektivka prve klase Angela Lopez, narednik Wade Grey, nadzornik policijske patrole Tim Bradford te policijska službenica Lucy Chen. Tko će zasjati kao novi predstavnik sindikata, a tko će proširiti svoju obitelj, samo su neka od pitanja na koja će odgovore dati nova uzbudljiva sezona.


Popularnu kriminalističku seriju „Rookie“ ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju