Druga sezona kriminalističke serije „Rookie“ od ponedjeljka, 4. ožujka premijerno na Doma TV-u

Najgledaniji specijalizirani program Doma TV donosi novu sezonu popularne kriminalističke serije „Rookie“, kreirane prema istinitoj priči. Kako se najstariji novak snalazi na drugoj godini policijske karijere i hoće li uspjeti razotkriti tajne detektiva koji hoda rubom zakona? Napeta akcija, uzbudljive potjere i doza humora u policijskom odjelu grada koji nikada ne spava, nastavljaju se u drugoj sezoni od ponedjeljka, 4. ožujka u večernjem terminu.

John Nolan, bivši građevinski poduzetnik, u 45. godini postao je dio LAPD-a nakon što je zatvorio svoju tvrtku i preselio se na zapad, pokrenut željom za novim izazovima. Najstariji novak u policijskom odjelu, šest mjeseci karijere iskorištava svoje životno iskustvo, odlučnost i smisao za humor kako bi uspješno pratio ostale novake, sve redom dvadeset godina mlađe od sebe. No na početku druge godine u policiji, Nolan mora prebroditi mnoštvo novih izazova, romantičnih veza i ubojitih zločinaca dok pokušava odrediti kakav bi policajac želio postati. U drugoj sezoni serije "Rookie", John Nolan balansira između rješavanja novih kriminalističkih slučajeva i pokušaja navigacije kroz kompleksne odnose s Jessicom i Grace.

Njegov kolega Bradford polako se oporavlja od brutalnog urotničkog napada, dok se policajka Chen upliće u njegov ljubavni život dodatno komplicirajući već ionako složene međuljudske odnose unutar policijskog odjela. Dok se novaci suočavaju s izazovom vođenja svojih prvih povjerljivih doušnika, ekipa dobiva hitnu dojavu o mogućnosti raketnog napada na grad. U kaosu koji nastaje, Nolan i ostatak tima moraju brzo reagirati kako bi održali red i sigurnost u gradu. Vremena za privatan život gotovo nema jer svaki slučaj postaje sve složeniji, pogotovo kada se dogodi otmica jedne od novakinja. S opasnošću na svakom koraku, Nolan i njegov tim moraju pokazati hrabrost i odlučnost kako bi spasili svoju kolegicu i zaustavili prijetnju koja lebdi nad gradom. U finalnim epizodama, John Nolan ulazi u opasnu igru razotkrivanja istine o jednom od detektiva. Sumnjajući da krije nezamislivu tajnu, Nolan traži pomoć svoje partnerice Harper kako bi saznao njegov plan. No pokvareni detektiv uvijek je korak ispred Nolana.

Hoće li ga 46-godišnji policajac u usponu moći pratiti, doznajte u novim epizodama od 4 ožujka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju