Devetnaesta sezone legendarne kriminalističke serije od 10. listopada na Doma TV-u!

"Navy CIS" više je od obične kriminalističke dramske serije, što već kontinuirani niz godina dokazuju uspjesi koje ovaj serijal niže. Uzbudljivi slučajevi šarolike ekipe koja istražuje sve zločine povezane s mornaricom i marincima – od ubojstava i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica – nikad ne prestaju iznenađivati svojim dosjetljivim zapletima i obratima. Doza spontanog humora koja razbija napete trenutke čini savršen balans između akcije i drame te upravo pokazuje zašto je ova serija osvojila srca gledatelja diljem svijeta.

U devetnaestoj sezoni misteriozno ubojstvo visokopozicioniranog državnog dužnosnika dovede Gibbsa u problem iz kojeg ga mogu izbaviti jedino njegovi kolege. Serijski ubojica je u pohodu i nema namjeru stati ni pred čim – pa ni pred njuškalom kakav je Gibbs. Fatalna eksplozija koja odnese mnoge živote te izbriše sve pred sobom, podigne bezbroj pitanja, u čiji fokus pada samo jedno – gdje je nestao Gibbs?

I dok sve upućuje na najgori scenarij, dio tima predvođen Nickom Torresom i Timothyjem McGeejem te novom "privremenom" članicom tima Jessicom Knight kreće u bjesomučnu potragu za svojim voljenim članom. S druge strane, ostatak ekipe uz Jimmyja Palmera gaji nadu da je Gibbs još uvijek živ. Kako vrijeme odmiče, uz ostale slučajeve koji se prožimaju kroz sezonu i neočekivane zaplete koji dočekaju naizgled spremno opremljeni tim, pronalazak Gibbsa čini se sve manje nevjerojatan.

Devetnaestu sezonu kriminalističke serije "Navy CIS" koja je osvojila gledatelje diljem svijeta ne propustite pratiti od 10. listopada na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju