Devetnaesta sezone legendarne kriminalističke serije na Doma TV-u!

"Navy CIS" više je od obične kriminalističke dramske serije, što već kontinuirani niz godina dokazuju uspjesi koje ovaj serijal niže. Uzbudljivi slučajevi šarolike ekipe koja istražuje sve zločine povezane s mornaricom i marincima – od ubojstava i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica – nikad ne prestaju iznenađivati svojim dosjetljivim zapletima i obratima. Doza spontanog humora koja razbija napete trenutke čini savršen balans između akcije i drame te upravo pokazuje zašto je ova serija osvojila srca gledatelja diljem svijeta.

U devetnaestoj sezoni misteriozno ubojstvo visokopozicioniranog državnog dužnosnika dovede Gibbsa u problem iz kojeg ga mogu izbaviti jedino njegovi kolege. Serijski ubojica je u pohodu i nema namjeru stati ni pred čim – pa ni pred njuškalom kakav je Gibbs. Fatalna eksplozija koja odnese mnoge živote te izbriše sve pred sobom, podigne bezbroj pitanja, u čiji fokus pada samo jedno – gdje je nestao Gibbs?

I dok sve upućuje na najgori scenarij, dio tima predvođen Nickom Torresom i Timothyjem McGeejem te novom "privremenom" članicom tima Jessicom Knight kreće u bjesomučnu potragu za svojim voljenim članom. S druge strane, ostatak ekipe uz Jimmyja Palmera gaji nadu da je Gibbs još uvijek živ. Kako vrijeme odmiče, uz ostale slučajeve koji se prožimaju kroz sezonu i neočekivane zaplete koji dočekaju naizgled spremno opremljeni tim, pronalazak Gibbsa čini se sve manje nevjerojatan.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju