Doma TV donosi drugu sezonu višestruko nagrađivane kriminalističke serije o ekipi istražitelja pod vodstvom specijalnog agenta Gibbsa koji su u stanju riješiti i najteži slučaj u Washingtonu i okolici.

Doma TV donosi drugu sezonu višestruko nagrađivane kriminalističke serije o ekipi istražitelja pod vodstvom specijalnog agenta Gibbsa koji su u stanju riješiti i najteži slučaj u Washingtonu i okolici. Serija je za drugu sezonu nagrađena na ASCAP Film and Television Music Awards u kategoriji najbolje televizijske serije.

Druga sezona 'Navy CIS'-a još je napetija, dinamičnija i ispunjena duhovitošću koja je postala zaštitni znak ove serije. Specijalni agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) iskusni je istražitelj koji ponekad ima nesvakidašnje, ali uvijek učinkovite metode. Za njega rade specijalni agent Anthony Dinozzo (Michael Weatherly), bivši detektiv u Odjelu za umorstva koji se pridružio Navy CIS-u prije nekoliko godina i specijalna agentica Caitlin Todd (Sasha Alexander), bivša agentica Tajne službe. Pomažu im forenzička stručnjakinja Abby Sciuto (Pauley Perrette), darovita znanstvenica čiji crni humor upotpunjuje njezin gotički stil, te dr. Donald „Ducky“ Mallard (David McCallum), mrtvozornik čije enciklopedijsko znanje pomaže i u najkompliciranijem slučaju. Ove sezone, osoblju se priključuje i specijalni agent Timothy McGee (Sean Murray), naivni stručnjak za komunikaciju i računala. Od umorstava i špijuniranja do terorizma i otmica, ova jedinstvena ekipa specijalnih agenata putuje svijetom kako bi istražili zločine povezane s američkom ratnom mornaricom.

Neočekivani zaokreti i napete radnje glavni su elementi druge sezone. Epizode se fokusiraju na uzbudljive zagonetke kao što je neobjašnjiva otmica za čije su rješavanje potrebne brze reakcije i brzo razmišljanje ekipe Navy CIS-a, ili pak slučaj u kojemu je Cobra helikopter sletio usred farme, a u njemu i oko njega nema nikoga. Slučajevi uvijek završavaju pametnim preokretima i šokantnim zaključcima. U jednoj od mnogih zanimljivih zapleta koje gledatelje očekuju ove sezone, Ducky primi nekoliko dijelova tijela tijekom više epizoda. Gledatelji će morati pratiti sezonu kako bi saznali tko mu šalje te dijelove tijela i kome oni pripadaju.

Producenti serije angažirali su stvarne agente Navy CIS-a kako bi im pomogli što točnije predočiti slučajeve. Glumci su se redovito sastajali s agentima kako bi saznali više o njihovim svakodnevnim aktivnostima, a scenaristi su također kontinuirano surađivali s njima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju