Serija o riskantnom svijetu odjela Navy CIS-a LA!

Preuzimajući lažne identitete i koristeći najnapredniju tehnologiju, članovi ove ekipe odlično uvježbanih agenata odlaze na tajne zadatke te stavljaju svoje živote na kocku da bi ostvarili svoj cilj – osiguravanje nacionalne sigurnosti.

Specijalni agent "G" Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku. Timu pomaže sveznajuća Henrietta "Hetty" Lange koja nadgleda osoblje i zadatak joj je osigurati timu sve, od nadzornih mikrokamera do automobila. Specijalna agentica Kensi Blye, iznimno inteligentna kći ubijenog marinca, živi za adrenalin koji stvara rad na tajnome zadatku. Marty Deeks iskusan je detektiv losanđeleske policije kojega je Hetty dovela u tim.

Tehnički operator Eric Beale svladao je svaki uređaj i računalo u Operacijskome centru. Analitičarka Nell Jones osvojila je poštovanje tima svojim savršeno točnim procjenama u različitim situacijama. Jedan od članova tima je i Owen Granger, stoički i katkad razdražljivi pomoćnik ravnatelja tajanstvene prošlosti poznate samo Hetty. Naoružani najnovijom high-tech opremom i redovito u situacijama opasnim po život, članovi ove usko povezane jedinice oslanjaju se jedni na druge ne bi li učinili ono što je potrebno za zaštitu nacionalnih interesa!



Christopher Eugene O'Donnell rođen je 26. lipnja 1970. u mjestu Winnetka, Illinois, SAD u irskoj katoličkoj obitelji. Manekenstvom se počeo baviti u 13. godini života te je do 16. godine nastupio u nekoliko reklama. Nakon što je s Michaelom Jordanom snimio reklamu za McDonald's, otkrili su ga filmski agenti.

Sa 17 godina počinje se baviti glumom, a već nakon nekoliko uloga osvaja nominaciju za "Zlatni globus" za ulogu u Oscarom nagrađenoj drami "Miris žene" gdje je glumio uz bok slavnog Ala Pacina.

Ipak, O'Donnell je gledateljima najpoznatiji kao Robin u popularnim filmovima "Batman" i "Batman zauvijek" te po ulozi agenta G. Callena u kriminalističkoj seriji "Navy CIS LA". Od 1997. u sretnom je braku te je ponosni otac petero djece.

James Todd Smith, poznatiji kao LL Cool J (skraćeno od Ladies Love Cool James) rođen je 14. siječnja 1968. U svojoj bogatoj karijeri ovaj poznati američki reper, zabavljač i glumac izdao je 13 studijskih albuma te dvije kompilacije. Pojavljivao se i u brojnim filmovima i televizijskim serijama, pa tako i u seriji "Navy CIS LA" kao agent Sam Hanna.

 
Ne propustite pratiti sve izazove ekipe odlično uvježbanih agenata u uzbudljivim epizodama serije "Navy CIS LA" na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju