Na humku zemlje u podrumu napuštene zgrade u lošoj četvrti pronađeno je tijelo zakopano licem prema dolje, bez tragova napada.

Žrtva je bila dobro odjevena, iako je možda živjela životom skupljim nego što si je mogla priuštiti i lažno se prikazivala svijetu. Nestanak žrtve, Rebecce Pearce, prijavila je Sutkinja Trudy, slavna i ratoborna TV sutkinja. Rebecca je bila producentica njezine emisije čiji je posao bio traženje stranaka za TV suđenja. Među osumnjičenicima za ubojstvo nalaze se njezini kolege, uključujući njezina bivšeg dečka, sudskog službenika Griffa; stranke iz TV suđenja koje bi Rebecca namjerno uzrujala prije snimanja kako bi emisija bila zanimljivija; muškarac kojeg je upoznala preko aplikacije za upoznavanje i koji ju je uhodio. Zalogaj soma neočekivano dovede Finna do preokreta u slučaju.

Brennanica ne želi prihvatiti izvještaj iz vrtića da je Christine ugrizla drugo dijete, što je normalno ponašanje za malo dijete, no Brennanica ne želi prihvatiti da je njezina kći prosječna ni na koji način… I inzistira na istrazi. Finn se uzruja kada Hodgins potroši zadnje ostatke Finnova domaćeg ljutog umaka koji je napravila njegova pokojna baka. Stoga Hodgins iskoristi sve alate koji su mu dostupni u Jeffersonianu kako bi ga kemijski rekonstruirao.