Prva sezona kriminalističke serije od 22. listopada na Doma TV-u!

Doma TV predstavlja još jednu njemačku kriminalističku uspješnicu, ovoga puta predvođenu iskusnom inspektoricom Marie Brand koja ni jedan slučaj ne ostavlja neriješenim!

"Inspektorica Marie Brand" jedna je od mnogih uspješnih njemačkih kriminalističkih serija, a prati život i poslovni uspjeh istoimene Marie Brand (Mariele Millowitsch). Marie Brand radi u kölnskom Odjelu za provale i krađe. Nakon što je njezin otac ubijen na zadatku prije mnogo godina, napustila je Odjel za ubojstva misleći da je njena priča u tom području završena. Kada igrom slučaja bude pozvana na istragu zbog slučaja provale sa smrtonosnim ishodom, neželjeno biva upletena u novi slučaj ubojstva. Marie se udružuje sa svojeglavim detektivom i ženskarom Simmelom (Hinnerk Schönemann) ne bi li razriješili ovaj naizgled nerješiv slučaj.

Iznenadno vraćena u Odjel iz kojeg je mislila da je zauvijek otišla i s kolegom "posebne" naravi, Marie pronalazi ponovni smisao u svom poslu, ali i životu. Kroz razne zamršene slučajeve i situacije susreće se s ljudima različitih profila i priča, od kojih će joj neki promijeniti život. Povratkom u Odjel pronalazi i ljubav, međutim, njena sreća neće ostati dugog vijeka kada se iz zatvora pusti ubojica njezinog oca. Ustrajna u tome da se suoči s čovjekom koji joj je zauvijek promijenio život i oduzeo najbližeg, započinje novu, vlastitu istragu…

Neobične slučajeve nove kriminalističke serije "Inspektorica Marie Brand" ne propustite pratiti od 22. listopada na Doma TV-u subotom i nedjeljom u popodnevnom terminu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju