S dušom umjetnika i dosjeom kriminalca započet će vatrogasnu karijeru

Od subote 9. ožujka Doma TV donosi novu dramsku seriju "Goruća zemlja" koja će ispričati nevjerojatne trenutke profesionalnih vatrogasaca i bivših zatvorenika dok zajedno gase masovne i nepredvidljive požare diljem regije te rješavaju zadatke visokog rizika.

Bode Donovan mladi je osuđenik koji u potrazi za iskupljenjem i skraćenjem zatvorske kazne odlučuje pristupiti nekonvencionalnom programu za gašenje požara. Kada odbiju njegov zahtjev za uvjetnom kaznom odvjetnik mu predlaže da se dobrovoljno prijavi na Program kampova za očuvanje prirode u Kaliforniji i postane član vatrogasne posade.

"The Camp program" stvarni je program CAL FIRE-a i Odjela za rehabilitaciju Kalifornije (CDCR) u kojima se osobama s problematičnom prošlošću pruža prilika za novi početak dok pomažu Kalifornijskom odjelu za zaštitu od požara. Kada je Bode dodijeljen ovom programu u svojem rodnom mjestu, problemi za njega tek počinju. Donovan se prisjeća kako je pet godina ranije ostavio svoj grad i duboko zakopao tajne te zauvijek ostao obilježen s kriminalnim dosjeom.

U glavnim ulogama su i Vince Leone (Billy Burke), vatrogasni zapovjednik u Edgewateru kojemu je, iako je vodio mnoge bitke protiv požara, najveća borba odnos sa sinom Bodeom. Najveća mu je podrška supruga Sharon Leone (Diane Farr), šefica divizije i majka njegove djece. Glavnu postavu čine i nadzornik zatvorenika Manny Perez (Kevin Alejandro), vješta vatrogaskinja Eve Edwards (Jules Latimer) te Gabriela Perez, Mannyjeva kći i olimpijska atletičarka umorna od sportskog života koja ima veliku želju postati dio vatrogasne postave.

Dok se ekipa vatrogasaca suočava s ilegalnim aktivnostima, curenjem plina i nezapamćenim požarom izazvanim padom aviona, napetost doseže vrhunac kada se sumnja da je među njima serijski podmetnik požara. U uzbudljivim akcijama spašavanja doći će do ozbiljnih posljedica, a moglo bi biti i izgubljenih života. U svijetu gdje svaka odluka ima svoju težinu, sloboda Bodea visi o niti dok se priprema za sudbonosno saslušanje. Serija koju su kreirali producenti serije "Uvod u anatomiju" nadahnuta je Thieriotovim iskustvima iz djetinjstva u malom kalifornijskom gradu koji je poslužio kao velika inspiracija scenografiji.

Novu uzbudljivu seriju "Goruća zemlja" ne propustite pratiti od 9. ožujka na Doma TV-u!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju