Pogledajte njegove najbolje trenutke ispred kamera!

Pomalo tajanstven i osebujan glumac serije "Crna lista", James Spader, često je na meti medija koji o njemu teško mogu iskopati detalje iz privatnog života. Pogledajte kako je ovaj cijenjeni glumac izgledao prije nego što je postao poznato lice Hollywooda:

Legendarnog Jamesa Spadera možete gledati u seriji "Crna lista" na Doma TV-u u kojoj utjelovljuje bjegunca koji surađuje s FBI-om i nudi im pomoć u hvatanju najopasnijih svjetskih zločinaca pod uvjetom da ga spoje s agenticom početnicom Elizabeth Keen. Dok hvataju imena s crne liste, Red uvlači Liz u sumnjive urote koje obuhvaćaju njezinu prošlost, sadašnjost i budućnost. Napeta četvrta sezona razotkriva pitanje povezanosti Alexandera Kirka s agenticom Liz. Kirk otkriva da Liz nije njegova kćer i napušta svoju opsesiju idejom da pridobi njezino povjerenje i lojalnost.

Fokus cijele sezone prebacuje se na rat između bivših saveznika Reddingtona i žene čiji je pseudonim Mr. Kaplan. Red nastoji ubiti Mr. Kaplan nakon što ona pokuša sakriti Liz i njezino dijete od Reda, no Mr. Kaplan preživi napad i počinje otkrivati niz Redovih kriminalnih aktivnosti i smrti koje su povezane s njima.

 

Seriju "Crna lista" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem treminu na Doma TV-u!