Seriju "Crna lista" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u

James Spader jedan je od holivudskih glumaca koji svoj privatni život vješto skriva, za jedan magazin je izjavio da bi najviše volio cijelo vrijeme biti na godišnjem odomoru nego li raditi kao glumac. Spader je trenutno u vezi s bivšom američkom manekenkom Leslie Stefanson. Ovaj poznati glumac često je glumio u otkačenim ulogama, no kako sam kaže, najviše voli glumiti negativce koje nitko ne želi zato jer mu to daje posebnu kreativnost u oživljavanju lika, u tome mu je komedija posebno pomogla.

 

 

Upravo ta želja mu se ostvarila u seriji "Crna lista" u kojoj utjelovljuje okorijelog kriminalca koji pomaže FBI-u u pronalaženju zločinaca. Serija je od početka emitiranja bila ovjenčana mnogim nagradama. Tako je 2014. g. za Zlatni globus nominiran James Spader u kategoriji najboljega glumca, a serija i gotovo svake godine osvoji i poneki Emmy.

 

Druga sezona donosi nove intrigantne slučajeve briljantnog bivšeg kriminalca. Dok Berlin vrbuje neuhvatljivog lovca na glave da nađe Reda, Red je zapanjen kad shvati da je meta netko iz njegove prošlosti. Dok Coopera pritišću da se vrati na posao, Liz pokušava zaboraviti svoj neuspjeli brak. FBI-eva ekipa traži crnolistaša koji krade organe bogatih i moćnih dok su još živi, a nakon velike izdaje Red dovodi u sumnju lojalnost osoba koje su mu najbliže.

Seriju "Crna lista" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!