Seriju "Crna lista" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u

James Spader jedan je od holivudskih glumaca koji svoj privatni život vješto skriva, za jedan magazin je izjavio da bi najviše volio cijelo vrijeme biti na godišnjem odomoru nego li raditi kao glumac. Spader je trenutno u vezi s bivšom američkom manekenkom Leslie Stefanson.

Ovaj poznati glumac često je glumio u otkačenim ulogama, no kako sam kaže, najviše voli glumiti negativce koje nitko ne želi zato jer mu to daje posebnu kreativnost u oživljavanju lika, u tome mu je komedija posebno pomogla.

 

 

Upravo ta želja mu se ostvarila u seriji "Crna lista" u kojoj utjelovljuje okorijelog kriminalca koji pomaže FBI-u u pronalaženju zločinaca. Serija je od početka emitiranja bila ovjenčana mnogim nagradama. Tako je 2014. g. za Zlatni globus nominiran James Spader u kategoriji najboljega glumca, a serija i gotovo svake godine osvoji i poneki Emmy. 

U trećoj sezoni serije 'Crna lista' agentica FBI-a Elizabeth Keen u bijegu je sa zločinačkim genijem Raymondom Reddingtonom. Zamjenik direktora FBI-a Harold Cooper je pod istragom pa specijalnu FBI-evu jedinicu u lovu na Liz i Reda vodi agent Donald Ressler, i sam nesiguran u to u što vjeruje. Liz i Red opasniji su zajedno nego kad su bili razdvojeni jer Liz savršeno poznaje sve procedure FBI-a, a nitko nema tako široke resurse kao Red.

 

Seriju "Crna lista" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!