"Crna lista" oduševit će sve ljubitelje dobre akcije

Kriminalistička serija "Crna lista" dobila je pohvalu publike i kritičara, na IMDB-u drži visoku ocijenu 8/10. Prva sezona ove napete serije emitirana je 2013. godine kada je dožvijela veliki odijek u javnosti. Tomu u prilog idu i nagrade, tako je 2014. g. za Zlatni globus nominiran James Spader u kategoriji najboljega glumca, a serija i gotovo svake godine osvoji i poneki Emmy.

Ova kriminalistička drama vrti se oko tajanstvenog kriminalca koji se predaje FBI-u nudeći im svoju crnu listu i pomoć u hvatanju ljudi koje je sam godinama štitio. Genijalni kriminalac i bjegunac od zakona Red Reddington pomaže u hvatanju terorista i kriminalaca s dugog popisa najtraženijih, ali samo pod uvjetom da može surađivati s neiskusnom agenticom i profilerkom Elizabeth Keen.

 

Nakon što oprezno pristaje na njegov zahtjev, Liz shvaća da se ispod površine kriminalca krije zanimljiva osoba. Osim što je povezan sa smrću njezina oca, Red uvjerava Liz da njezin suprug Tom nije onakav kakvim se predstavlja. Nakon tog šokantnog otkrića, Elizabeth Keen rastrgana je između veze s muškarcem koji tvrdi da joj je otac i želje da pronikne kroz godine tajni i laži. U međuvremenu Red vodi Liz i FBI do najneobičnijih i najopasnijih kriminalaca. 

 

Seriju "Crna lista" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!