Doma TV donosi četvrtu sezonu dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine', u kojoj će pustolov Bear Grylls podignuti ljestvicu odvažnosti u savladavanju izazova s kojima se susreće iz epizode u epizodu.

Grylls će tražiti hranu i pitku vodu na pustom otoku usred Tihog oceana, spustiti se u aktivni vulkan u Gvatemali, a u posebnoj misiji preživljavanja zamijenit će zelenilo za betonsku džunglu i pokazati kako preživjeti u gradu kada nestane sve ono što uzimamo zdravo za gotovo.

Planetarno popularni pustolov Bear Grylls u četvrtoj sezoni dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine' gledateljima donosi nove savjete za preživljavanje u ekstremnim uvjetima na najzabačenijim lokacijama na zemlji. Kao bivši pripadnik specijalnih zračnih snaga britanske vojske, Grylls će se služiti posebnim tehnikama preživljavanja koje će mu pomoći vratiti se na sigurnost.

Tijekom sezone Grylls će putovati zabačenim šumama Alabame, gdje će ga helikopter ostaviti na vrhu 300 metara visokog kanjona, suočit će se sa smrtonosnom kobrom duboko u srcu vijetnamske džungle i izrađivati improvizirana navigacijska pomagala, a hvatat će se ukoštac i s pustinjama južnog Teksasa.

Gledatelji će imati priliku vidjeti i hoće li se Bear uspjeti spasiti kad ostane zarobljen na ledenoj santi tijekom avanture u divljinama Aljaske, a bit će zanimljivo vidjeti i kako će se ovaj odvažni pustolov spasiti kad završi na pustom otoku u Tihom oceanu, gdje će tražiti hranu i pitku vodu kako bi imao snage napraviti splav i otploviti u spas.

Osim toga, Bear će preživljavati i u Gvatemali, Montani i Kini, a u posebnom izdanju dokumentarne serije zamijenit će zelenilo za betonsku džunglu i suočiti se s opasnostima urbane sredine – ondje će se u napuštenom brodogradilištu penjati na dizalicu, pronalaziti hranu u tvornici, postavljati zamke u napuštenoj kući i pokazati kako preživjeti u gradu kada sve ono što uzimamo zdravo za gotovo nestane u slučaju katastrofe.

Gledatelji će dobiti i rijedak uvid u stvaranje 'Čovjeka protiv divljine' u posebnoj epizodi koja će ih odvesti „iza kamere“ i predstaviti hrabru ekipu koja prati Gryllsa u svakoj opasnoj avanturi.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju