Trinaesta sezona kriminalističko-dramske serije na Doma TV-u!

Doma TV na male ekrane donosi dugo očekivanu trinaestu sezonu popularne američke kriminalističke serije „Blue Bloods“ koja prati svakodnevni poslovni i privatni život gledateljima već dobro poznate njujorške policijske obitelji. Otmice, pljačke i ubojstva samo su dio slučajeva s kojima se ova uspješna višegeneracijska obitelj mora suočiti, te koje zahvaljujući svojim vještinama i znanju, uspijeva i riješiti.

Dok se šef njujorške policije i glava obitelji Frank Reagan (Tom Selleck), suočava s novim pritiscima politike i pravosudnog sustava, Danny Reagan (Donnie Wahlberg) nastavlja neustrašivo rješavati složene slučajeve. Erin Reagan (Bridget Moynahan), pomoćnica okružnog odvjetnika, suočava se s teškim odlukama dok se bori za pravdu, dok Jamie Reagan (Will Estes) balansira između uloge policajca i svog braka s Eddie Janko (Vanessa Ray).

Teški zločini, terorističke prijetnje, obiteljske tajne i ljubavne drame pojavit će se već u prvim epizodama serije, a Reaganovi će otkriti duboko ukorijenjenu korupciju unutar policijskih redova zbog kojeg bi moglo patiti povjerenje u instituciju. Danny i Baez istražuju niz pljački usmjerenih na luksuzne satove, a Frank je prisiljen ponovno otvoriti slučaj u kojemu je upleteni policajac oslobođen optužbi. Nova sezona istražuje nove dubine odnosa među likovima, a nevjerojatna napetost i emocije prikovat će vas za male ekrane.

Serija "Blue Bloods" osvojila je srca gledatelja diljem svijeta, ali i priznanja u industriji. Nominirana je za nekoliko nagrada, uključujući nagradu People's Choice i Primetime Emmy. Također je dobila pohvale kritičara zbog svoje autentičnosti, izvrsne produkcije i uvjerljivih glumačkih izvedbi.


Uzbudljive nove nastavke serije „Blue Bloods“ ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju