Otmice, pljačke i ubojstva samo su dio slučajeva s kojima se susreću

Doma TV na ekrane donosi jedanaestu sezonu planetarno popularne američke kriminalističke serije „Blue Bloods“ koja prati svakodnevni poslovni i privatni život gledateljima već dobro poznate njujorške policijske obitelji.

Otmice, pljačke i ubojstva samo su dio slučajeva s kojima se susreću i koje, zahvaljujući svojim vještinama i znanju, uspijevaju riješiti. Ispunjena obiteljskim intrigama, naizgled nerješivim kriminalnim zločinima i novim romansama nove epizode ne zaostaju za prethodnim sezonama u zanimljivim minutama koje će i one najskeptičnije „zalijepiti“ za male ekrane.

U novoj sezoni crna ovca obitelji, Joe Hill, nestaje pod upitnim okolnostima ostavljajući Reaganove da sami zaključe što je nagnalo ovog mladića na bijeg. Međutim, Hillov nestanak povezan je s brutalnim ubojstvom jedne njujorške obitelji, a kroz svaku epizodu više saznajemo o Hillu i koja je zaista njegova uloga u cijelom slučaju.

Držeći ponovno sve konce u rukama, Frank se sukobljava sa specijalnom agenticom ATF-e Weberom koja dovode u pitanje njegov intenzivan interes za zadatak svog nećaka. Na samom kraju podiže se pitanje; je li Hill zaista kao svoj otac i, ako je, što to znači za cijelu obitelj?

Seriju "Blue Bloods" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju