Sedma sezona kriminalističke serije na Doma TV-u!

Doma TV donosi sedmu sezonu napete kriminalističko dramske serije "Bez traga" koja uz pomoć stručnog specijalističkog tima rješava zaboravljene zločine i ulazi u trag ljudima koji neobjašnjivo nestanu. Odgovornost briljantne FBI-eve Ekipe za nestale u New Yorku jest pronalaženje najmanjih dokaza profiliranjem ne bi li otkrili živote žrtava. Ekipa rekonstruira vremensku liniju dana nestanka s detaljima unutar 24 sata prije žrtvina misterioznog nestanka kroz ključne komponente njezinih zadnjih poznatih trenutaka.

U sedmoj, finalnoj sezoni serije susrećemo se sa Sarom Kent, uspješnom direktoricom čija je karijera tek na usponu. Nakon što poslije poslovne zabave na krovu popularnog gradskog kafića biva oteta, specijalni tim nastoji rekonstruirati kobnu noć njezinog nestanka. Slučaj za sobom otvara mnoga pitanja o poslovnom svijetu New Yorka, a situaciju dodatno otežava novi šef Odjela za nestale Alan Reynolds, koji je i sam kriminalac s "bijelim ovratnikom". Kada i on nestane pod misterioznim okolnostima, stručna FBI ekipa Odjela za nestale posumnja da su ova dva zločina zapravo povezana. Tko i zašto na nišanu drži uspješne i vodeće ljude New Yorka?

Za to vrijeme, dvije naizgled slične žene iz mirnog predgrađa otme zloglasni mafijaški ubojica. Koju od njih dvije zaista traži i zašto? Prvobitno miran obiteljski kvart pretvoren je u središte kriminala. Iako vrsni u svom poslu, stvari ponekad ne idu po pravilima. I dok agenti rade na raznolikim i kompliciranim slučajevima, detalji o njihovim osobnim životima nastavljaju se otkrivati i infiltrirati u tijek istraga.

Nastavak uzbudljivih i napetih zapleta u kriminalističkoj seriji "Bez traga" ne propustite pratiti na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju