Treća sezona serije "Betty i njezine dijagnoze" od četvrtka, 28. prosinca na Doma TV-u

Od četvrtka, 28. prosinca Doma TV nastavlja s emitiranjem njemačke dramske serije "Betty i njezine dijagnoze". U novoj, trećoj sezoni, medicinski slučajevi imat će posebnu težinu, dok se liječnici i medicinske sestre bore s međusobnim složenim odnosima.

"Betty i njezine dijagnoze" televizijska je priča o raznolikom svijetu bolnice iz perspektive hrabre i odvažne medicinske sestre Bettine Betty Dewald koja je zaposlena u Karlovoj klinici u Aachenu. Njezin cilj je neprekidna borba za pacijente i odupiranje nefunkcionalnom bolničkom sustavu, čime svakom epizodom potvrđuje koliko je odlučna i borbeno nastrojena, a svojim izvanrednim medicinskim znanjem pokazuje i koliko je kompetentna. Ona govori ono što misli, i radi ono što kaže, dok joj je svrha pomaganje, a ne samo liječenje. Iako svoje pacijente stavlja na prvo mjesto, ponekad joj je teško isključiti emocije, za koje uglavnom nema vremena. Njezin tim upotpunjuju voditeljica njegovateljskog osoblja Mechthild Puhl, šef odjela dr. Marko Behring te sestre Lizzy i Talula.

U trećoj sezoni dolazi do sukoba između Betty i dr. Behringa, a oboje shvaćaju da je teško zadržati svoj odnos isključivo na profesionalnoj razini. Međutim, dr. Behring i dalje je u vezi s Helenom von Arnstett, dok Betty upoznaje novog privlačnog muškarca. Lizzy pokušava preboljeti rastanak s dr. Wehmannom, koji je napustio bolnicu, a pomaže joj činjenica da joj je stara prijateljica dr. Mira Köttner došla kao zamjena na odjelu. Talula se s druge strane mora nositi s novim liječnikom na odjelu, dr. Lewandowskim. Također, cijelo osoblje je u pokretu zbog planova štednje novog upravitelja Jan Petersena.

Uzbudljivu seriju "Betty i njezine dijagnoze" ne propustite pratiti na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju