Kada muško srce zarobi vještica

U kalifornijskoj dolini San Fernando Isabel Bigelow (Nicole Kidman) želi nanovo otkriti samu sebe. Inače naivna i dobronamjerna vještica odlučna je u namjeri da se odrekne svojih nadnaravnih moći i želi živjeti normalnim životom.

Istovremeno, na drugoj strani grada Jack Wyatt (Will Ferrell), šarmantni glumac, želi oživjeti svoju karijeru. Za oko mu zapne nova verzija omiljene komedije iz 1960. pod nazivom "U naručju vještice". Uloga Darrina u toj komediji za Jacka se čini kao idealna te se nada da će ga ponovno vinuti u nebesa glumačkog svijeta. Jedina stvar koja nedostaje je ženska uloga Samantha. Kada upozna Isabel, Jack je uvjeren kako bi ona bila idealna za ulogu tu ulogu. Isabel se svidi Jack zato što u njemu vidi čovjeka uz kojeg bi se mogla skrasiti i voditi normalan život za kojim toliko čezne.

Ovo je bio prvi film koji su pogledale kćeri Nicole Kidman, a da u njemu glumi njihova majka. Sunday i Faith su bile uvjerene kako njihova majka ima posebne moći te da može izvoditi trikove. Kada su doznale istinu, bile su više nego razočarane.

Nicole Kidman bilo je zabranjeno trzati nosom u javnosti sve dok film ne bude pušten u javnost, ali nakon dugog nagovaranja voditelja Jonathana Rossa ipak je popustila u showu "Petkom navečer s Jonathanom Rossom".

Televizijska serije po kojoj se snimao film počela se prikazivati 17. rujna 1964., a s prikazivanjem je završila 25. ožujka 1972.
Drugi je ovo put da Nicole Kidman igra uloge vještice – prvi je put imala ulogu 1998. u filmu "Magija".

Komediju o dobroćudnoj vještici "U naručju vještice" pogledajte u subotu na Domi TV.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju