Johnny Depp u filmu "Tajni prozor" glumi uspješnog pisca Mortona Raineyja koji se nalazi usred bolne rastave te ima svog vrebača koji ga uhodi u njegovoj kućici na jezeru i optužuje za plagiranje

Dok je bio mlad njegovi su se roditelji rastali te je imao obiteljskih problema. Kako bi se nosio s boli, počeo se rezati što je rezultiralo ožiljcima koje ima još i danas. U intervju 1993. izjavio je da je njegovo tijelo svojevrstan "dnevnik".

Glumom se počeo baviti zahvaljujući Nicholasu Cageu. S njim ga je upoznala njegova bivša žena Lori prilikom posjeta Los Angelesu. Cage mu je rekao neka se okuša u glumi, umjesto u glazbi.

Dosad je bio zaručen četiri puta. Najprije s Lori Allison s kojom se i oženio. Potom se zaručio s Jennifer Grey pa s glumicom Sherilyn Fenn i posljednji put s glumicom Amber Heard.

Deppova kći je 2007. bolovala od Escherichie coli koja je uzrokovala početak zatajenja bubrega. Na kraju se uspješno oporavila, a Depp je godinu dana kasnije bolnici u kojoj je boravila donirao 2 milijuna dolara.
Godine 2015. Johnny Depp, gitarist Aerosmitha Joe Perry i Alice Cooper oformili su bend Hollywood Vampires. Inspiracija za ime benda bio im je celebrity dinking club The Hollywood Vampires čiji je vlasnik Alice Cooper.

Nekoliko je puta pokušao razgovarati sa šefom organiziranog kriminala Jamesom "Whitey" Bulgerom dok se pripremo za ulogu Bulgera u filmu "Black Mass", ali Bulger je svaki put odbio.
Nastupio je kao vodeći slide gitarist za grupu Oasis na pjesmi "Fade In-Out" s albuma "Be Here Now" iz 1997. Glavni gitarist Oasisa navodno je bio prepijan da nastupi pa ga je Depp zamijenio.

Napetu akciju "Tajni prozor" pogledajte u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju