Johnny Depp u filmu 'Tajni prozor' glumi uspješnog pisca Mortona Raineya koji se nalazi usred bolne rastave te ima svog vrebača koji ga uhodi u njegovoj kućici na jezeru te ga optužuje za plagiranje.

Dok je bio mlad njegovi roditelji su se rastali te je imao obiteljskih problema. Kako bi se nosio s boli, počeo se rezati, što je rezultiralo ožiljcima koje ima još i danas. U intervju 1993. godine izjavio je da je njegovo tijelo svojevrstan 'dnevnik'.

Glumom se počeo baviti zahvaljujući Nicholasu Cageu. S njim ga je upoznala njegova bivša žena Lori prilikom posjete Los Angelesu. Cageu mu je rekao neka se okuša u glumi, umjesto u glazbi.
Dosad se zaručen 4 puta. Najprije s Lori Allison s kojom se i oženio. Potom se zaručio s Jennifer Grey pa s glumicom Sherilyn Fenn i posljednji put s glumicom Amber Heard.

Deppova kći je 2007. godine bolovala od Escherichie coli koja je uzrokovala početak zatajenja bubrega. Na kraju se uspješno oporavila, a Depp je godinu dana kasnije bolnici u kojoj je boravila donirao 2 milijuna dolara.
2015. godine Johnny Depp, gitarist Aerosmitha Joe Perry i Alice Cooper oformili su bend Hollywood Vampires. Inspiracija za ime benda bio im je celebrity dinking club The Hollywood Vampires čiji je vlasnik Alice Cooper.

Nekoliko je puta pokušao razgovarati s šefom organiziranog kriminala Jamesom 'Whitey' Bulgerom dok se pripremo za ulogu Bulgera u filmu 'Black Mass', ali Bulger je svaki put odbio.
Nastupio je kao vodeći slide gitarist za grupu Oasis na pjesmi 'Fade In-Out' s albuma 'Be Here Now' iz 1997. godine. Glavni gitarist Oasisa navodno je bio prepijan da nastupi pa ga je Depp zamijenio.

Napetu akciju "Tajni prozor" pogledajte u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju