Opstanak UN-a je ugrožen

Jake međunarodne snage prijete uništenju UN-a i samo jedan čovjek, koji službeno ne postoji, može ih zaustaviti. Neil Shaw (Wesley Snipes), agent je koji tajno radi za generalnog tajnika Ujedinjenih naroda. On se kreće u svijetu prijevara i intriga gdje ništa nije onakvim kakvim se čini, a gdje smrt vreba na svakom koraku.

Ovoga puta ulog je veći nego ikada – u pitanju je opstanak Ujedinjenih naroda, a Shaw je posljednja linija obrane. Ujedinjeni narodi pripremaju se za sastanak na vrhu s Kinom, međutim neke snage žele njegov neuspjeh. One su spremne na sve kako bi naškodile i osramotile UN. Uz obalu Floride pronađen je brod Ujedinjenih naroda s leševima petsto Vijetnamaca.. Pritisak na generalnog tajnika Rayja da podnese ostavku nenadano poraste kada dobije video vrpcu koja ga kompromitira kao suučesnika u smrtonosnoj zavjeri.

Shaw i njegova šefica Hooks (Anne Archer) smatraju da iza svega stoji kineski veleposlanik u UN-u Wong (James Hong), ali ubrzo potom Wonga ubija atentator pred više od stotinu svjedoka. Shaw je greškom proglašen ubojicom, te uhapšen, a situacija se dodatno pogorša nakon što ga teroristi “spase”.

Jedina koja je vidjela pravog ubojicu je UN-ova prevoditeljica, Julia Yates (Marie Matiko) koja pada u ruke otmičara. Shaw ju oslobodi, no njih dvoje upadnu u zamku koju im je smjestio pokvareni policajac. Izbjegavši smrt u eksploziji Julia ubije policajca, pa je i ona sada u bijegu. Shaw i Julia nikome ne mogu vjerovati, jer im se čini da svi igraju dvostruku igru. Donedavni prijatelji postaju im neprijatelji, a “mrtvi” iznenada postaju živi i opasni dok oni koje su smatrali živima ubrzo umiru.

Film "Sam protiv svih" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju