Drugi suprug Kelly LeBrock bio je glavni glumac u filmu

Odlučni Mason Storm (S. Seagal) izuzetno je sposoban losanđeleski detektiv koji jedne večeri na kasetu snimi razgovor skupine kriminalaca i njihovog zagonetnog šefa koji zapovjedi nečije ubojstvo. Mason ne zna da su ga gangsteri vidjeli, te da je njihov šef, ambiciozni mladi senator Vernon Trent, zapovjedio uklanjanje neželjenog svjedoka i njegove obitelji.

 Nakon što svom šefu i prijatelju, poručniku Kevinu O´Malleyu, otkrije neke detalje o slučaju, odlazi kući, k supruzi Feliciji i sinčiću Sonnyju. Te noći napadnu ga Trentovi plaćenici, ubiju Feliciju, njega teško rane, a Sonny uspije pobjeći. 

Sljedećih sedam godina Mason će provesti u dubokoj komi, a za njega se brine medicinska sestra Andy Stewart. Kad se Mason konačno probudi iz kome, vijest o neočekivanom događaju za vrat će mu opet navući Trentove ubojice. U borbi protiv senatora, u potrazi za sinom i osveti suprugina ubojstva Masonu će pomoći odvažna Andy i u međuvremenu umirovljeni O´Malley. 

 

Medicinsku je sestru u filmu utjelovila Kelly Le Brock koja je u vriijeme snimanja filma bila u braku s glavnim glumcem, Segalom. Budući da je bila na vrhuncu glumačke karijere, odlučila je uzeti kratku pauzu od snimanja, no, upavo ju je suprug nagovorio da bude s njim u filmu. 

Film 'Otporan na metke' pogledajte u nedjelju u večernjem terminu na DomaTV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju